Plutosport
Advertorial Voor Kinderen

Dit zijn de leukste buitenspellen!

Hoewel de meeste grenzen weer open zijn voor vakantieverkeer, blijven veel mensen thuis of in ieder geval in Nederland. Maar dat je niet naar het buitenland gaat, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het een saaie vakantie wordt. Plutosport heeft de leukste buitenspellen ingekocht om te voorkomen dat de kids zich gaan vervelen deze zomer!

Roundnet

Ken je roundnet nog niet? Ondanks dat er al twee keer een NK roundnet georganiseerd is in Scheveningen, is het spel nog redelijk onbekend. Roundnet speel je met twee teams van twee personen en je hebt er slechts een 'roundnet' en een bal voor nodig! Bij roundnet is het de bedoeling dat je de bal via het net naar de tegenpartij speelt, of beter gezegd: ervoor zorgt dat de tegenpartij juist niet bij de bal kan. Per team mag je de bal steeds maximaal drie keer raken en als de bal op de grond valt, is het een punt voor de tegenstander. Roundnet is een ideaal spel om op een grasveldje of op het strand te spelen!

Catch & play

Dit spelletje is al zó oud, maar zó leuk! Het is geschikt voor alle leeftijden, dus maximaal speelplezier voor het hele gezin. Catch & play speel je met twee schijven met klittenband en één balletje, het is de bedoeling dat je het balletje naar de ander gooit en dat deze het balletje opvangt met de schijf. Catch & play kun je spelen in twee varianten: 1) Jullie spelen samen en proberen zo vaak mogelijk naar elkaar over te gooien, of 2) Je maakt het de ander flink lastig en scoort een punt als de ander het balletje niet kan vangen. Wie daag jij uit?

Ogo

Ogo is eigenlijk een soort beachtennis, maar in plaats van een batje gebruik je een ogo disc. Het spelletje ogo kun je dan ook prima op het strand of in de achtertuin spelen, maar je kunt ogo ook in het zwembad spelen. De ogo discs kunnen namelijk drijven, waardoor je ze ook in het zwembad niet snel kwijtraakt. De ogo discs zijn niet alleen geschikt om te gebruiken tijdens ogo, maar je kunt er ook nog eens mee frisbeeën. Een multifunctioneel speeltje dus!

Jeu de boules

Als jullie niet naar Frankrijk gaan, dan halen we Frankrijk toch gewoon hierheen? En hoe kan dat nu beter dan met het spelletje jeu de boules! Jeu de boules is zowel geliefd bij veel kinderen als bij veel ouderen, het is dan ook heel leuk om met de hele familie een jeu de boulestoernooi te organiseren. Voor de kinderen zijn er de bekende groene, gele, blauwe en rode jeu de boulesballen, maar de ouderen kunnen prima met de zwaardere zilveren ballen spelen natuurlijk!

Benieuwd welke leuke buitenspellen er nog meer verkrijgbaar zijn bij Plutosport? Check dan snel de hele spellencollectie!


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 08:55

Koningin Julianabrug een dag afgesloten

Alphenaren opgelet! Vanaf vanavond kun je een dag lang niet over de Koningin Julianabrug. Dit in verband met werkzaamheden die dan worden uitgevoerd. 

Van 0 naar 20 gisteren 18:41

Van 0 naar 20: het weer

Tja, kijk naar buiten en je weet het eigenlijk al. Het is herfst. En dat betekent regen, wind en lage temperaturen. Maar ja, dat schema blijft roepen. En omdat de 20 van Alphen al in maart gelopen gaat worden, zullen Stefan en Mitchell toch moeten blijven trainen. Motivatie vinden dus!

Advertorial Economie gisteren 17:15

Wouter Sjerp: hét juiste advies voor jouw hypotheek

Voor vele Alphenaren zal dit gezicht of deze naam wel bekend klinken. De goedlachse Wouter, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, heeft menig dorpsgenoot al voorzien van juist advies qua hypotheek. En nu pakt hij dat nog beter aan. Hij is dé hypotheekspecialist van Alphen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 15:26

Op reis met Naomi: Unleash the Power Within

Deze week ben ik even wat later, wat komt door mijn 4-daagse online evenement ‘UPW’ (Unleash the Power Within) van Tony Robbins, waarin ik vier dagen volledig ondergedompeld ben in persoonlijke ontwikkeling. Concrete handvatten, bijzondere en leerzame verhalen, mooie meditaties, diepe inzichten, vele realisaties, verbinding; met mijzelf en met andere deelnemers (11.000 uit maar liefst 139 landen!).