Plutosport
Advertorial Mode en interieur

Dit zijn de leukste slippers van dit moment

De zomervakantie staat weer voor de deur en nu steeds meer landen ‘op geel gaan’, is de kans groot dat je binnenkort lekker gaat genieten van een welverdiende vakantie! En als je eenmaal op vakantie bent, dan wil je natuurlijk wel een beetje kunnen flaneren over de boulevard, toch? Bij Plutosport.nl krijg je niet alleen 10% extra korting op je nieuwe slippers of sandalen, je krijgt ook nog eens de laatste slippertrends!

Platformsandalen en -slippers

Hoewel we de platformsandalen en -slippers al een beetje kennen, kun je er in 2021 écht niet meer omheen. Met een paar leuke flatforms aan je voeten, til je je outfit letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. En of je nu kiest voor een paar sandalen of toch liever op slippers loopt, dat maakt bij deze trend niet uit. De flatforms zijn namelijk als sandaal én als slipper verkrijgbaar. Daarnaast zijn de mogelijkheden met deze flatforms eindeloos, je kunt ze dragen onder een linnen jurkje, maar ook onder een flared jeans of een leuke playsuit misstaan deze pareltjes niet!

Fluffy slippers en sandalen

Het vele thuisblijven in verband met het coronavirus is ook terug te zien in de trends voor de komende zomer, want deze zomer hebben we comfort nog steeds hoog in het vaandel staan! De fluffy slippers en sandalen zijn een combinatie van het beste uit twee werelden: enerzijds het heerlijke zachte stofje dat je doet denken aan een paar cozy pantoffels en anderzijds het luchtige karakter van een slipper of sandaal. Deze fluffy zomerschoentjes geven jouw zomerse outfit een leuke twist, je kunt ze bijvoorbeeld heel goed combineren met een vrolijke maxidress of laat ze extra opvallen door er een witte short op te dragen.

Chunky slippers en sandalen

De chunky boots en chunky sneakers ken je misschien wel, maar heb je ook al van chunky slippers en chunky sandalen gehoord? De chunky slippers en sandalen zijn de perfecte combinatie tussen fashion en comfort. Ze zitten dus niet alleen heel lekker, ze zijn ook nog eens helemaal hip! De chunky slippers en sandalen beschikken vaak over brede banden, waardoor je de pasvorm volledig aan kunt passen aan de vorm van jouw voet. De chunky slippers en sandalen kun je uitstekend combineren met een denim short of jeans, daarnaast kun je het gespje van de slippers en sandalen leuk terug laten komen in een mooie riem.

Tijdloze klassiekers

Naast de nieuwste trendy slippers en sandalen, zijn er natuurlijk ook nog de all time favorites! Wat dacht je bijvoorbeeld van de klassieker onder de badslippers: de Adilette. Deze slipper heeft geen verdere uitleg nodig, toch? Maar ook de gewone teenslippers zijn nog steeds niet uit het straatbeeld weg te denken. En die fijne sandalen van Teva ken je vast nog wel uit de jaren '90, toen ze mateloos populair waren... Maar guess what? Ze maken hun comeback deze zomer! De Teva's zijn nu verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en prints, en ze hebben nu zelfs speciale Pride-sandalen in hun collectie.

Fijne zomer!


Meer nieuws

Overige gisteren 21:40

Alphenaar Willem Bouman (82) bemachtigt zesde wereldrecord

Het kostte hoofdrekenwonder Willem Bouman (82) nog geen negen minuten om de derdemachtswortel van een getal van 36 cijfers te berekenen. Daarmee is het zesde wereldrecord hoofdrekenen van de Alphenaar een feit.

Evenementen gisteren 16:50

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer is begonnen

Met nog dertien dagen te gaan is de opbouw van het Zomerspektakel aan het Meer op het evenemententerrein langs de Zegerplas begonnen. Het meerdaagse festival trapt vrijdag 3 juni af met bekende artiesten als Anouk, Snelle en Kensington.