Alphens.nl

Dit zijn de winnaars van de VOAWARDS 2024!

Donderdag 18 januari werden de VOAWARDS 2024 uitgereikt in Theater Castellum, en dit zijn de welverdiende winnaars.

De avond werd geopend met een prachtig optreden van OG3NE en een toespraak. In de volle zaal stemden VOA-leden en -genodigden tijdens de VOA-nieuwjaarsbijeenkomst op één van de genomineerden in de verschillende categorieën.

Winnaars

De Bloemenjongen (Quinn) ging er met de prijs vandoor in de categorie ZZP. Quinn is de oprichter van het jonge bedrijf dat zich richt op het verkopen van verse bloemen aan de deur.

Restaurant Proto won de prijs in de categorie Horeca & Retail. Bij Proto kun je terecht voor een heerlijke lunch, borrel en diner. Buiten dat hebben ze een prachtige locaties voor leuke evenementen met familie, kennissen en collega’s.

In de categorie MKB & MKB XL won Bloemen Architecten. Zij vertalen de wensen en eisen van de opdrachtgever naar een architectonisch ontwerp.

Ook werd dit jaar de eerste VOA-duurzaamheidsprijs gewonnen door Hoogeveen Plants.

Uitreiking

De awards werden uitgereikt door de winnaars van vorig jaar: Simcha van SIMCHA event | concept | productie en Bianca van Broodjes Direct. Wethouders Gert van der Ham en Gerard van As hebben de awards in de categorie MKB & MKB XL en de duurzaamheidsprijs.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.