Pixabay

Dit zijn de winnaars van de zorgheldenactie ‘We Care For You’

Eind oktober kwam The Center of Beauty met het initiatief om een behandeling cadeau te doen aan onze zorghelden. Met de actie ‘We Care For You’ worden verschillende zorgmedewerkers in het zonnetje gezet. Uit de vele reacties worden er nu 25 behandelingen weggegeven. De winnaars staan hieronder vermeld.

Carmen van The Center of Beauty vertelde eerder waarom ze deze actie heeft opgezet: “Zorgmedewerkers verdienen meer dan alleen applaus. Ik hoop dat wij kunnen laten zien dat wij het ontzettend waarderen wat zij dag in en dag uit voor ons doen. Dat zij altijd voor ons klaar staan. Nu is het, het moment om iets terug te geven." Toen Jessica, Lotte, Rabia, Janette, Madelinde en Jaqueline hoogte kregen van het initiatief van Carmen, werden ze meteen enthousiast. ‘’We hebben onwijs veel waardering voor alles wat de zorgmedewerkers moeten laten voor het coronavirus.’’

Om nogmaals zo veel mogelijk zorghelden in de spotlight te zetten, worden er opnieuw 25 winnaars gekozen voor diverse behandelingen. ‘’Een moment voor henzelf, lekker ontspannen en even de tijd stil zetten’’, zijn alle ondernemers het met elkaar eens.

Hotstone massasge van beautysalon PureZen

- Delaya van der Vis

- Diana Langeveld

- Joke Sentveld

 

Knipbehandeling van Hair by Rabia

- Tamara Tas-mell

- Linda van Leeuwen

 

Knip-en verfbehandeling van Hair by Rabia

- Cheyenne Grizel

 

Gezichtsbehandeling Het Lot Van Uw Huid

- Marjolijn Van Leeuwen - van Leeuwen

- Joanna Vd Toorn

- Melissa Wallaart

- Chantal Schutijser

- Diana de Jong

- Maartje van der Sleen

 

Gezichtsbehandeling en lichaamsmassage van Complete Skincare en Body and Mind United 

- Margot van Ardenne-Groenenberg

- Lisanne de Graaf (voor haar moeder)

- Chantal Lodewijk

 

Coachingssessie en/of familieopstelling van Groei & Inzicht

- Jeroen Kwestroo

- Judith Dreef-Klerks

- Tamara Timmer de Kroon

- Sylvia Den Brave

- Tineke de Mooij

- Merel van der Kwaak

- Alma van Duijn van der Sloot

- Petra Guijt-Haverkate

- Marcha Ten Brink

- Yvonne Plugge

Alphens.nl feliciteert alle zorghelden die deze behandelingen hebben gewonnen! Ben jij de gelukkige winnaar? Stuur ons dan een PB op Facebook of mail naar info@alphens.nl


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden gisteren 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.