Cools Dance & Events
Advertorial Sport

Diva Dance voor kids bij Cools Dance & Events

Vanaf dinsdag 5 november start Cools Dance & Events met de mini-cursus Diva Dance, speciaal voor de hele kleine diva’tjes thuis.  

Diva Dance is de absolute laatste rage op dance gebied en leuk voor alle diva’s die al precies weten wat ze willen. Ben jij graag overal het stralende middelpunt? Geniet je met volle teugen van alle aandacht die je krijgt? Vind je het helemaal top om te dansen als er maar muziek wordt opgezet? Dan is Diva Dance helemaal jouw ding. Echte diva’s vanaf 4 jaar kunnen zich bij Cools Dance & Events aanmelden om nóg beter te worden.

Tijdens de danslessen wordt gewerkt aan: danschoreografieën, lichaamshouding, zelfvertrouwen, balans, flexibiliteit, kracht, attitude, dans en muzikaliteit. Spreekt dit je allemaal aan? Laat je zelfvertrouwen dan maar lekker groeien en meld je snel aan voor de pilot cursus van 7 lessen.

De danslessen worden gegeven op de hoofdvestiging van Cools Dance & Events, Wilhelminalaan 17 in Alphen aan den Rijn. De kosten bedragen € 30 voor leden en € 45 voor niet-leden. Na deze mini-cursus is het mogelijk om een vervolg te boeken. Kijk voor meer info en aanmelden op www.divadance.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:56

Afsluiting N11 tussen Alpherium en Bodegraven

Let op! Van vrijdagavond 15 tot en met zaterdag 16 november zal de N11 tussen het Alpherium en Bodegraven afgesloten zijn in verband met onderhoudswerkzaamheden.

Advertorial Cultuur vandaag 11:12

Sacha de Boer in Parkvilla

In 2013 stopte Sacha de Boer met haar werk als nieuwslezeres van het NOS-Journaal en besloot zij zich helemaal te wijden aan haar oorspronkelijke beroep van fotografe. Over dat werk komt zij op zondag 24 november op uitnodiging van Fotoclub Alphoto vertellen in het theater van Parkvilla in Alphen. Sacha de Boer laat daarbij tientallen foto's zien uit haar rijke oeuvre.

Overige vandaag 10:21

SERA neemt FD Gazellen Award in ontvangst

Op donderdagmiddag 14 november mocht SERA opnieuw een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Het Financieel Dagblad reikt deze prijs uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Politiek vandaag 08:53

Politiek steunt voorstel van SAT, TEAN en Nieuwe Sloot

De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn wil dat wethouders Van Velzen en Schotanus variant 4 uitwerken om de Stichting Alphense Tennisparken (SAT) voor een faillissement te behoeden. De raad maakt in december een keuze tussen deze en de door de wethouders voorgestelde oplossing.