Cools Dance & Events
Advertorial Sport

Diva Dance voor kids bij Cools Dance & Events

Vanaf dinsdag 5 november start Cools Dance & Events met de mini-cursus Diva Dance, speciaal voor de hele kleine diva’tjes thuis.  

Diva Dance is de absolute laatste rage op dance gebied en leuk voor alle diva’s die al precies weten wat ze willen. Ben jij graag overal het stralende middelpunt? Geniet je met volle teugen van alle aandacht die je krijgt? Vind je het helemaal top om te dansen als er maar muziek wordt opgezet? Dan is Diva Dance helemaal jouw ding. Echte diva’s vanaf 4 jaar kunnen zich bij Cools Dance & Events aanmelden om nóg beter te worden.

Tijdens de danslessen wordt gewerkt aan: danschoreografieën, lichaamshouding, zelfvertrouwen, balans, flexibiliteit, kracht, attitude, dans en muzikaliteit. Spreekt dit je allemaal aan? Laat je zelfvertrouwen dan maar lekker groeien en meld je snel aan voor de pilot cursus van 7 lessen.

De danslessen worden gegeven op de hoofdvestiging van Cools Dance & Events, Wilhelminalaan 17 in Alphen aan den Rijn. De kosten bedragen € 30 voor leden en € 45 voor niet-leden. Na deze mini-cursus is het mogelijk om een vervolg te boeken. Kijk voor meer info en aanmelden op www.divadance.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Buiten spelen

Vroeger was alles beter. Vooral het buiten spelen. Logisch, dat wel. Er waren minder auto’s en meer grasveldjes. Je ging gewoon stoepranden op straat, balletje trappen op een grasveld of schommelen op je eigen houten schommel die je vader aan de dichtstbijzijnde boom had opgehangen.

Calamiteiten gisteren 19:37

Botsing op President Kennedylaan

Rond 18:30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de President Kennedylaan in Alphen. Twee auto's waren bij het ongeval betrokken. 

Politiek gisteren 18:42

In Speelruimteplan geen plaats voor kleine blokplekken

Kleine blokplekken worden opgeheven. Daarvoor in de plaats komen grotere speelplaatsen met veel meer mogelijkheden. Althans als het aan wethouder Gert-Jan Schotanus ligt. De gemeenteraad is verdeeld over het voorstel.

Politiek gisteren 17:09

Speelplaatsen worden voor 1,6 miljoen opgeknapt

De speelplaatsen in de hele gemeente Alphen aan den Rijn worden voor 1,6 miljoen euro opgeknapt. Hiervoor zijn een inventarisatie en een planning gemaakt. Het Speelruimteplan wordt in het najaar vastgesteld als er voldoende inspraak is geweest en een goede visie is gemaakt.

Voor Kinderen gisteren 17:01

Eerste paal Klimpark Alphen gaat volgende week de grond in

Op dinsdag 25 februari gaat de eerst paal voor Klimpark Alphen, midden in Park Zegersloot, de grond in. Wethouder Gert-Jan Schotanus en kinderwethouder Day van der Pijl (10) zullen bij de ceremonie aanwezig zijn.