Cools Dance & Events
Advertorial Sport

Diva Dance voor kids bij Cools Dance & Events

Vanaf dinsdag 5 november start Cools Dance & Events met de mini-cursus Diva Dance, speciaal voor de hele kleine diva’tjes thuis.  

Diva Dance is de absolute laatste rage op dance gebied en leuk voor alle diva’s die al precies weten wat ze willen. Ben jij graag overal het stralende middelpunt? Geniet je met volle teugen van alle aandacht die je krijgt? Vind je het helemaal top om te dansen als er maar muziek wordt opgezet? Dan is Diva Dance helemaal jouw ding. Echte diva’s vanaf 4 jaar kunnen zich bij Cools Dance & Events aanmelden om nóg beter te worden.

Tijdens de danslessen wordt gewerkt aan: danschoreografieën, lichaamshouding, zelfvertrouwen, balans, flexibiliteit, kracht, attitude, dans en muzikaliteit. Spreekt dit je allemaal aan? Laat je zelfvertrouwen dan maar lekker groeien en meld je snel aan voor de pilot cursus van 7 lessen.

De danslessen worden gegeven op de hoofdvestiging van Cools Dance & Events, Wilhelminalaan 17 in Alphen aan den Rijn. De kosten bedragen € 30 voor leden en € 45 voor niet-leden. Na deze mini-cursus is het mogelijk om een vervolg te boeken. Kijk voor meer info en aanmelden op www.divadance.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen gisteren 17:24

Alphense dj’s doen recordpoging voor langste dj-marathon

In Alphen aan den Rijn wordt vanaf donderdag 9 april een poging gedaan om met dj’s uit heel Nederland een recordpoging doen voor de langste dj-marathon in Nederland. Tien dagen achter elkaar gaan zij non-stop muziek draaien. “Het wordt echt een feestje”, vertelt Amrish Raghosing van DJ School Alphen.

Advertorial Werken gisteren 16:53

Timemanagement op je (thuis)werkplek

Ook de werkende wereld is in de ban van het coronavirus. Iedereen die werk heeft dat zich daarvoor leent, moet thuiswerken. Maar hoe doe je dit? Coach Riëtte Bol helpt je hierbij.

Alphens Restaurantweek gisteren 16:18

Alphens Restaurantweek bij jou thuis: La Cubanita

De Alphens Restaurantweek bij jou thuis is volop bezig. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met het aanbod van de deelnemende restaurants. Dit keer de beurt aan een nieuwe deelnemer: La Cubanita.

Blog Opinie gisteren 15:44

Locked down?

Hij had zijn huis goed weten te verkopen. Echter had hij zelf nog niets nieuws gevonden. Zijn koper wilde daarop niet wachten dus de overdracht moest snel worden geregeld. En zo geschiedde.