Parkvilla
Advertorial Theater

Divers theateraanbod bij Parkvilla

Onderzoek heeft aangegeven dat het samensmelten van verschillende kunstvormen, zoals muziek, dans, theater en beeldende kunst, een groeiende trend is. Parkvilla speelt hierop in met verschillende theatervoorstellingen van Joost Spijkers, Rosa da Silva en Thom Hoffman.

"Aanstaande donderdag 19 oktober komt Joost Spijkers naar Parkvilla voor de try-out van Spijkerpaleis. Spijkers brengt zoveel meer dan een theaterconcert simpelweg omdat Joost zoveel meer is dan een zanger. Hij is een geweldige acteur en liedperformer. Joost Spijkers zingt, speelt, danst en vertelt, hij kan verschillende kunstvormen moeiteloos samen laten gaan. De zanger en theatermaker won de Annie M.G. Schmidtprijs voor het mooiste cabaretlied van 2022", vertelt Agnes van den Ham, coördinator theater.

A vida rosa

Rosa da Silva komt op 28 oktober en haar voorstelling A vida rosa is een mix van cabaret en muziek. Ook Rosa won meerdere theaterprijzen en wordt geprezen om haar stem ‘de beste stem in de kleinkunst’. A vida rosa is een persoonlijke zoektocht en de vraag wanneer ga ik genieten staat centraal.

Beethoven, wie ben je

"Met Beethoven, wie ben je, maakt Thom Hoffman en het Storioni trio een combinatie van muzikaal meesterschap en vertelkunst. De voorstelling op 2 november houdt het midden tussen een concert en een toneelstuk. Thom Hoffman probeert de mens Beethoven wat dichterbij te brengen", aldus Agnes van den Ham.

Parkvilla heeft later dit seizoen veel voorstellingen op de rol staan, die kunstvormen combineren. Denk aan Wanklank van Kassett en Ikar op 17 november, MARTHA op 9 en 10 februari en Lucy Fonz op 21 maart. Het gehele theaterprogramma is te bekijken en te bestellen via parkvilla.nl.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.