Parkvilla
Advertorial Theater

Divers theateraanbod bij Parkvilla

Onderzoek heeft aangegeven dat het samensmelten van verschillende kunstvormen, zoals muziek, dans, theater en beeldende kunst, een groeiende trend is. Parkvilla speelt hierop in met verschillende theatervoorstellingen van Joost Spijkers, Rosa da Silva en Thom Hoffman.

"Aanstaande donderdag 19 oktober komt Joost Spijkers naar Parkvilla voor de try-out van Spijkerpaleis. Spijkers brengt zoveel meer dan een theaterconcert simpelweg omdat Joost zoveel meer is dan een zanger. Hij is een geweldige acteur en liedperformer. Joost Spijkers zingt, speelt, danst en vertelt, hij kan verschillende kunstvormen moeiteloos samen laten gaan. De zanger en theatermaker won de Annie M.G. Schmidtprijs voor het mooiste cabaretlied van 2022", vertelt Agnes van den Ham, coördinator theater.

A vida rosa

Rosa da Silva komt op 28 oktober en haar voorstelling A vida rosa is een mix van cabaret en muziek. Ook Rosa won meerdere theaterprijzen en wordt geprezen om haar stem ‘de beste stem in de kleinkunst’. A vida rosa is een persoonlijke zoektocht en de vraag wanneer ga ik genieten staat centraal.

Beethoven, wie ben je

"Met Beethoven, wie ben je, maakt Thom Hoffman en het Storioni trio een combinatie van muzikaal meesterschap en vertelkunst. De voorstelling op 2 november houdt het midden tussen een concert en een toneelstuk. Thom Hoffman probeert de mens Beethoven wat dichterbij te brengen", aldus Agnes van den Ham.

Parkvilla heeft later dit seizoen veel voorstellingen op de rol staan, die kunstvormen combineren. Denk aan Wanklank van Kassett en Ikar op 17 november, MARTHA op 9 en 10 februari en Lucy Fonz op 21 maart. Het gehele theaterprogramma is te bekijken en te bestellen via parkvilla.nl.


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken vandaag 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk vandaag 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film vandaag 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement gisteren 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat gisteren 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: