Diverse fietsen in brand gestoken

In de Horstenbuurt in Alphen zijn zaterdagavond diverse fietsen in brand gestoken. 

De brandweer rukte uit voor een voertuigbrand. Ter plaatse bleek het te gaan om fietsen die in brand stonden. Zowel op de Tarthorst als de Wulverhorst, wat een paar honderd meter van elkaar vandaan ligt, stonden fietsen in brand. De brandweer heeft de fietsen weten te blussen. De politie is een onderzoek gestart. 

Eerder op de avond vond er een brand plaats op de Stortemelk, in de buurt van de Horstenbuurt. Daar werd een picknicktafel in brand gestoken. Het is niet bekend of deze zaken verband houden met elkaar.

Foto: Josh Walet 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 23:07

Wethouder Van Velzen: “Ik had de framing niet voorzien”

Wethouder Kees van Velzen en in zijn kielzog wethouder Han de Jager kregen in de raad van donderdag 26 november vragen over de lift in de bibliotheek van Alphen aan den Rijn. Van Velzen wees op wat er wel is: "Wat ik in alle publiciteit mis, is de betrokkenheid en dienstverlening van de bibliotheek."

Overige gisteren 20:31

Raadslid Bas Wienbelt ontvangt Lintje

Raadslid Bas Wienbelt uit Alphen aan den Rijn ontving tijdens de raadsvergadering van 26 november 2020 uit handen van burgemeester Spies een Koninklijke onderscheiding (Lintje). Wienbelt is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Advertorial Overige gisteren 18:47

Diverse soorten maten kerstbomen koop je bij Kabalt Kerstbomen

Kerst begint met een mooie kerstboom kopen bij Kabalt Kerstbomen! Ook dit jaar is er weer een ruime keuze uit diverse soorten en maten. Ga bijvoorbeeld voor een mooie Nordmann kerstboom, al verkrijgbaar vanaf € 15! Dagelijks staat Duncan Kabalt vanaf 10:00 uur 's ochtends voor je klaar.

Wonen en bouwen gisteren 16:53

Alphenaren verdeeld over plannen Castellum en starten petities

Wel of geen 3,7 miljoen naar Theater Castellum? Dat is iets waar Alphenaren het niet echt over eens lijken te zijn. Zo werd er eerst een petitie in het leven geroepen om het theater te behouden, maar enkele dagen later volgde een petitie om het Castellum níet te behouden.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:21

Peutersurvival start weer in januari 2021

Op 6 en 9 januari start De Thermen2 met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

Overige gisteren 14:39

Harmonie Arti brengt unieke digitale en muzikale kerstgroet

Met de kerstdagen is het een mooi moment om te laten blijken dat je aan iemand denkt. Dit kan natuurlijk in de vorm van een traditionele kerstkaart, maar de Alphense Harmonie Arti heeft wat anders bedacht. De muzikanten hebben een vrolijke muziekvideo opgenomen, waarin een persoonlijke groet kan worden gemonteerd.