Pixabay

Diverse kappers in Alphen sluiten hun deuren

In heel Nederland hebben verschillende kapsalons op maandag 23 maart om 13:00 uur hun deuren gesloten in verband met het coronavirus. Ook in Alphen zijn er meerdere kappers die besloten hebben hun deuren tijdelijk te sluiten.

Het gaat voornamelijk om kappers die zijn aangesloten bij Kappers United zoals BrainWash, Cosmo Hairstyling en Kinki Kappers. Kappers United vindt het van algemeen belang om haar maatschappelijke bijdrage te leveren in de strijd tegen het coronavirus en heeft daarom maatregelen zelf genomen. De richtlijn om 1,5 meter afstand van elkaar te houden heeft hierbij een grote rol gespeeld, omdat dit voor kappers niet haalbaar is.

Op Facebook laat Kinki Kappers Alphen aan den Rijn weten: “De gezondheid en veiligheid van onze Kinki kappers en klanten staat bij ons altijd op de eerste plaats.” Ze vervolgen: “Om deze reden hebben wij in overleg met andere kappersbedrijven besloten gezamenlijk een extra stap te zetten om verdere verspreiding tegen te gaan.”

Ook Knipsels en Kapsels neemt maatregelen, zij blijven gedeeltelijk open. Zij laten weten: “Vanwege het coronavirus hebben we besloten om ook de nodige maatregelen te treffen en de salon tot 30 maart deels gesloten te houden.” Van dinsdag tot en met vrijdag zijn zij tussen 10:00 en 13:00 uur geopend, maar alleen om vragen te beantwoorden, advies te geven en  producten mee te geven voor thuis.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.