Pexels

Doe inspiratie op tijdens de Duurzame Huizenroute

Zaterdag 29 oktober en zaterdag 5 november vindt de tiende editie van de Nationale Duurzame Huizenroute plaats. Ook in Alphen kun je binnen kijken in een duurzaam huis en inspiratie op doen voor je eigen woning.

Tijdens de Duurzame Huizenroute krijg je de mogelijkheid om een duurzame woning bij jou in de regio te bezoeken en te leren van anderen. Wat begon bij een lokaal project is uitgegroeid tot een landelijk evenement.

Ook hier in de regio stellen huizen zich open voor bezoekers. In Alphen aan den Rijn kun je één huis bekijken. Dit is een gasloze tussenwoning uit 1989 en zal op zaterdag 5 november geopend zijn. Verder kun je ook huizen in Bodegraven, Woubrugge en Zoeterwoude vanbinnen zien.

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.