Alphen Beweegt

Doe jij mee met de #FitChallenge van Alphen Beweegt?

Dat wandelen en hardlopen dé beweegactiviteiten van het moment zijn ontgaat natuurlijk niemand. Waarschijnlijk wandel je zelf ook regelmatig een rondje tijdens je pauze of ren je in het weekend een rondje meer.

Voor iedereen die vaker naar buiten zou willen gaan of juist een extra uitdaging zoekt, hebben de buurtsportcoaches van Alphen Beweegt een route uitgestippeld van ongeveer 6 km door het centrum van Alphen. Deze route kun je wandelend, fietsend of hardlopend afleggen, die keuze is aan jou. Extra leuk is dat je eventueel op de route vijf oefeningen kunt doen. Deze oefeningen kan iedereen op zijn of haar eigen niveau uitvoeren. Op deze manier wordt een rondje buiten bewegen net iets leuker!

Het startpunt van de route is officieel bij Bezemer Fitness, maar kan ook vanaf een andere locatie zijn, net wat jou uitkomt. Je herkent de route aan de flyers en door de QR-code te scannen vind je de video met uitleg over de oefeningen.

Route FitChallenge start.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:43

Filmdiner No Reservations met Catherine Zeta-Jones

De titel van het nieuwe filmdiner op 5, 6 en 7 maart wekt wat verwarring: dit filmdiner is zeker te reserveren. Het concept van thuis een film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film is deze keer met steractrice Catherina Zeta-Jones in de film No Reservations.

Coronavirus in Alphen vandaag 17:00

Het vaccineren in Alphen is nu echt begonnen: “Laat die vaccins maar komen!”

Rond 08:00 uur werd de eerste prik gezet in de tot vaccinatielocatie omgebouwde tennishal van Nieuwe Sloot. Dagelijks zullen daar zo’n driehonderd 80+’ers worden gevaccineerd, maar de daadwerkelijke capaciteit ligt hoger. “In een maand tijd zouden we heel Alphen kunnen vaccineren”, zegt burgemeester Liesbeth Spies.

Calamiteiten vandaag 15:29

Motorrijder komt ten val op Leidse Schouw

Maandagmiddag 1 maart is er een motorrijder ten val gekomen op de Leidse Schouw. Bij het eenzijdige ongeval kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse. 

Van 0 naar 20 vandaag 14:54

Van 0 naar 20: Mitchell en Stefan zijn er bijna

Het moment komt dichter en dichterbij dat Mitchell en Stefan toch echt die 20 kilometer moeten gaan rennen. Allebei zijn ze op de goede weg. Ze zijn er bijna. Tijd voor wat laatste tips!

Alphense Zendmast vandaag 14:06

Alphense zendmast maandagavond rood en groen verlicht

Het verzoek kwam vanuit Kees Kraamer om de Alphense zendmast maandagavond rood en groen te verlichten. Dit doet hij voor zijn hardloopgroepje, met in het bijzonder voor Peter Zuidam. En dat levert ongetwijfeld een leuk moment op, want Kees en Peter zijn beide kleurenblind.