Winactie Feestdagen

Doe mee en win een vuurwerkpakket van Melvin’s Vuurwerkwinkel!

Nog zo’n twintig dagen en dan is het weer zover: de jaarwisseling. Namens Alphens.nl mogen we twee vuurwerkpakketten van Red Fantasy weggeven ter waarde van € 30,99 bij Melvin’s Vuurwerkwinkel!

Er geldt op een aantal plekken in Alphen een vuurwerkverbod. Dit geldt voor de gebieden rond de verschillende kinderboerderijen, alle losloopgebieden voor honden, het Heempad en de parkeerplaats bij vogelpark Avifauna. Toch zijn er genoeg vuurwerkliefhebbers die traditiegetrouw vuurwerk afsteken. Melvin's Vuurwerkwinkel heeft een grote voorraad met allerlei soorten vuurwerk.

Wat kun je winnen?

Door mee te doen aan de winactie maak je kans op een vuurwerkpakket van Red Fantasy ter waarde van € 30,99. Er worden twee pakketten weggegeven, één via Instagram en één Facebook.

Wat moet je doen om te winnen?

Om kans te maken op één van deze twee pakketten moet je dit bericht liken en delen op Facebook, laat ook een reactie achter waarom jij het vuurwerk wilt winnen. Wil je meedoen via Instagram? Reageer op onze story en laat weten waarom jij het pakket wilt winnen.

Wil jij ook knallend het nieuwe jaar in samen met je vrienden en familie? Meedoen aan deze winactie kan tot en met 15 december. Dezelfde dag maken we ook meteen de winnaar van de actie bekend. Houd de sociale media van Alphens.nl dus goed in de gaten!

Melvin’s Vuurwerkwinkel gevestigd op de J.A. Leeghwaterweg 1 in Alphen aan den Rijn.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.