Bezemer Fitness
Advertorial Sport

Doe mee met de Alphense Afvalrace bij Bezemer Fitness

Is het tijd om met je goede voornemens aan de slag te gaan en te beginnen met een gezonde en fitte levenstijl? Doe dan nu mee met de Alphense Afvalrace van Bezemer Fitness en ga de strijd met de kilo’s aan. Ga jij ervoor om de meeste kilo’s te verliezen en kans te maken op € 1.000 cash?

Wat ga je doen?

12 weken lang keihard knallen! Dat is waar het om draait met de Alphense Afvalrace. Iedere week heb je een meting, waarbij de trainers je gewicht bijhouden en hoeveel centimeters en vet je verliest. Je maakt kans op één van de drie prijzen als je de meeste kilo’s verliest.

  • Eerste prijs: € 1.000 cash
  • Tweede prijs: Jaar lang voedingsbegeleiding
  • Derde prijs: Dag sloepvaren

De prijs voor Bezemer Fitness leden is € 150 en voor niet leden € 175. Let op, hier zit het sporten niet bij inbegrepen. Ga jij de uitdaging aan? Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@bezemerfitness.nl. Zet hem op!

Maandactie

Nog geen lid van Bezemer Fitness? Je kan nu gebruik maken van de maandactie waarbij je zelf kan kiezen tussen een maand gratis sporten of een gratis sporttas, bij afsluiting van een één- of tweejarig abonnement. Regel het snel online en betaal het ledentarief om mee te doen aan de Alphense Afvalrace.

Over Bezemer

Bezemer Fitness Alphen aan den Rijn is de gezelligste en persoonlijkste sportschool van Alphen aan den Rijn. Bij Bezemer Fitness ervaar je een bezoekje aan de sportschool als een gezellig uitje. Bezemer Fitness heeft een unieke locatie met uitzicht op de Rijn. Deze ruime en overzichtelijke locatie is ingericht met moderne trainingsmogelijkheden waarmee je jouw doelen kunt bereiken.

Je vindt er een uitgebreide fitnessruimte, grote eGym cirkel met wel tien eGym apparaten, het nieuwe en unieke concept eGym Flex met InBody weegschaal en scan en de mogelijkheid tot personal training en groepslessen. Bij Bezemer sta je er niet alleen voor, dit doe je samen met het enthousiaste en professionele team van instructeurs.

Kijk voor meer informatie op de website.


Meer nieuws

Horeca gisteren 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken gisteren 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie 1 dec. 2023 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving 1 dec. 2023 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.