Restaurant De Beren
Advertorial Evenement

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Volgende week donderdag, 27 juni, is het weer zover. Élke laatste donderdag van de maand organiseren De Beren en iQuizzen een ontzettend gezellige en spannende quiz. De Pubquiz vindt altijd plaats in het restaurant van De Beren, waar je kunt genieten van de gezellige sfeer, heerlijk eten en drinken, terwijl je jouw kennis en vaardigheden test.

Meer informatie

Er wordt fanatiek gespeeld en gestreden om de winst. Vorm een team van maximaal vijf slimme denkers en ga de uitdaging aan. De quiz start altijd om 20:00 uur. De quiz zit bijna altijd gezellig vol, dus het is aan te raden hier tijdig voor in te schrijven. Aanmelden kan via een mailtje naar alphenaandenrijnrestaurant@beren.nl.

Ga samen met je team de uitdaging aan, laat zien wat je in huis hebt en beleef een avond vol plezier, competitie en nieuwe kennis tijdens de maandelijkse Pubquiz van De Beren!


Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.