Doe ook mee aan de Greenchoice Warme Truiendag

De groenste energie is de energie die je niet gebruikt. Daarom organiseert Greenchoice in samenwerking met het Klimaatverbond de Warme Truiendag. Dé nationale dag om op een positieve en laagdrempelige manier aandacht te vragen voor het belang en de noodza

Meedoen met de Warme Truiendag is heel simpel: zet in elk geval op vrijdag 7 februari 2014 de verwarming lager, trek warme kleding aan en bespaar 7% energie per graad en dus 7% CO2 uitstoot.

De warme trui staat symbool voor alles wat je zélf kunt doen om energie te besparen. Hoe simpel en logisch is het immers om je warm aan te kleden als het weer daarom vraagt in plaats van de thermostaat hoger te zetten? Behalve dat deelname aan de Greenchoice Warme Truiendag goed is voor het milieu, is energiebesparing natuurlijk ook financieel aantrekkelijk.

Daarnaast leert de ervaring dat deelname aan de Greenchoice Warme Truiendag veel positieve publiciteit oplevert, draagvlak kan creëren en een eenvoudige manier is om handelingsperspectief te bieden aan leden van de coöperatie. Doet u ook mee? Dat kan door u aan te melden via de button hieronder.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels gisteren 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige gisteren 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek 8 aug. 2020 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!