Doe ook mee aan de Greenchoice Warme Truiendag

De groenste energie is de energie die je niet gebruikt. Daarom organiseert Greenchoice in samenwerking met het Klimaatverbond de Warme Truiendag. Dé nationale dag om op een positieve en laagdrempelige manier aandacht te vragen voor het belang en de noodza

Meedoen met de Warme Truiendag is heel simpel: zet in elk geval op vrijdag 7 februari 2014 de verwarming lager, trek warme kleding aan en bespaar 7% energie per graad en dus 7% CO2 uitstoot.

De warme trui staat symbool voor alles wat je zélf kunt doen om energie te besparen. Hoe simpel en logisch is het immers om je warm aan te kleden als het weer daarom vraagt in plaats van de thermostaat hoger te zetten? Behalve dat deelname aan de Greenchoice Warme Truiendag goed is voor het milieu, is energiebesparing natuurlijk ook financieel aantrekkelijk.

Daarnaast leert de ervaring dat deelname aan de Greenchoice Warme Truiendag veel positieve publiciteit oplevert, draagvlak kan creëren en een eenvoudige manier is om handelingsperspectief te bieden aan leden van de coöperatie. Doet u ook mee? Dat kan door u aan te melden via de button hieronder.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige vandaag 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen vandaag 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie vandaag 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.