Josh Walet
Advertorial Horeca

Dolle dwaze disdagen bij Disgenoten

In oktober en november zijn het dolle dwaze disdagen bij Disgenoten in Woubrugge. Voor € 27,50 kun je genieten van een heerlijk driegangenmenu.  

Om te vieren dat Disgenoten in Woubrugge 10 jaar bestaat, organiseert het restaurant de dolle dwaze disdagen. Elke week kun je van dinsdag tot en met zondag genieten van een heerlijk driegangenmenu voor € 27,50.

Alle gerechten zijn geïnspireerd op het herfstseizoen. Ook in de aankleding van het restaurant is er aandacht besteed aan het creëren van een sfeervolle ruimte. Met een open haard en kaarsjes op tafel kun je op sfeervolle wijze dineren in het restaurant.

Menukaart
Tijdens de dolle dwaze disdagen bestaat het menu uit drie gerechten, waarbij de koks van Disgenoten je meenemen op een culinaire ontdekkingstocht. Vooraf krijg je een pompoensoep met cashewnoten en kokos voorgeschoteld. Als hoofdgerecht staat een rundersukade met stamppot van zoete aardappel en knolselderij met truffeljus. Het nagerecht bestaat uit een appelmeisje met karamel zeezout ijs.

 

Krijg jij al trek? Reserveren kan via 0172-518103.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Natuur en recreatie vandaag 09:42

Eerste paal voor Klimpark Alphen de grond in

Op dinsdagochtend 25 februari is de eerste paal voor Klimpark Alphen in Park Zegersloot de grond ingegaan. Wethouder Gert-Jan Schotanus en kinderwethouder Day van der Pijl waren aanwezig bij de ceremonie.

Politiek vandaag 08:53

Hazerswoudse raadsleden hebben vraagtekens bij verkeersplannen

Raadsleden van CDA, Nieuw Elan, D66 en VVD stellen, in principe namens Hazerswoude-Dorp waar zij wonen, vragen aan het college van burgemeester en wethouders. Zij willen vooral weten waarom de gemeenteraad en de dorpsbewoners ineens buitenspel staan.

Calamiteiten gisteren 15:40

Politie houdt meerdere personen aan in het verkeer

De politie was in de nacht van vrijdag op zaterdag druk met verschillende zaken in het verkeer. Er werden meerdere personen aangehouden, waaronder voor rijden onder invloed.

Sport gisteren 14:43

Daan Spruit rijdt sterk op NK Pure Sprint

Met stormachtige wind en zo nu en dan fikse buien werd voor het eerst na 49 jaar weer een NK langebaan schaatsen georganiseerd op de nostalgische Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Alphenaar Daan Spruit wist goede resultaten neer te zetten.