Josh Walet
Advertorial Horeca

Dolle dwaze disdagen bij Disgenoten

In oktober en november zijn het dolle dwaze disdagen bij Disgenoten in Woubrugge. Voor € 27,50 kun je genieten van een heerlijk driegangenmenu.  

Om te vieren dat Disgenoten in Woubrugge 10 jaar bestaat, organiseert het restaurant de dolle dwaze disdagen. Elke week kun je van dinsdag tot en met zondag genieten van een heerlijk driegangenmenu voor € 27,50.

Alle gerechten zijn geïnspireerd op het herfstseizoen. Ook in de aankleding van het restaurant is er aandacht besteed aan het creëren van een sfeervolle ruimte. Met een open haard en kaarsjes op tafel kun je op sfeervolle wijze dineren in het restaurant.

Menukaart
Tijdens de dolle dwaze disdagen bestaat het menu uit drie gerechten, waarbij de koks van Disgenoten je meenemen op een culinaire ontdekkingstocht. Vooraf krijg je een pompoensoep met cashewnoten en kokos voorgeschoteld. Als hoofdgerecht staat een rundersukade met stamppot van zoete aardappel en knolselderij met truffeljus. Het nagerecht bestaat uit een appelmeisje met karamel zeezout ijs.

 

Krijg jij al trek? Reserveren kan via 0172-518103.


Meer nieuws

Advertorial Cabaret vandaag 10:59

Marlon Kicken: de cabaretier die het leven tekent

Met een ontwapenende glimlach en een relaxte houding betreedt Marlon Kicken het podium, klaar om zijn publiek mee te nemen op een reis door zijn eigen getekende wereld. Deze goedlachse cabaretier heeft zichzelf op de kaart gezet als een meester van de humor, gewapend met een gezonde dosis zelfspot.

Politiek vandaag 09:53

Leefomgeving Alphen Centrum en Park Zegersloot

In de gebiedsagenda 2024-2027 voor Alphen Centrum en Park Zegersloot gaat het over de leefomgeving van een stedelijk gebied en een aansluitend recreatiegebied. Belangrijk zijn het vergroenen van het stedelijk gebied met een goede aansluiting naar het recreatiegebied, betere verkeersveiligheid vooral voor fietsers en voetgangers en meer ontmoetingsplekken.

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.