Advertorial Horeca

Don maakt de lekkerste koffie op locatie

Dat koffie tegenwoordig meer is dan slechts een ‘bakkie pleur’ is iets dat Don - barista en eigenaar van Donnie’s Koffie - maar al te goed weet. In zijn nostalgische Piaggio Ape 50 racet hij van locatie naar locatie om mensen te verblijden met de heerlijkste espresso’s, cappuccino’s, lattes en andere koffie creaties.

Naast Fairtrade koffie brengt Donnie’s Koffie ook super lekkere home-made sweets mee. “Donnie’s Koffie is ontstaan vanuit mijn passie voor koffie. Ik doe dit met veel plezier naast mijn vaste baan omdat ik niets leuker vind dan mensen blij maken met een goede espresso” aldus Don Verbauwen (31).

Barista Don
Koffie maken is een ambacht en dit zit al jaren in de vingers van Don. Hij leerde zijn skills aan de International Coffee & Tea Academy en heeft sindsdien al duizenden mensen kunnen verblijden met zijn kopjes zwart goud. Hij draait zijn hand niet om voor ingewikkelde latte-art creaties en maakt zo van elke koffie een waar kunstwerk. Door zijn jarenlange hospitality ervaring bij onder andere Villa Beukenhof in Oegstgeest, brengt Don niet alleen de lekkerste koffie mee, maar ook een flinke dosis gastvrijheid en gezelligheid.

In te huren voor evenementen
Heb jij binnenkort een (bedrijfs)evenement, tuinfeest of bruiloft waar je jouw gasten wilt verwennen met heerlijke koffie en sweets? Bel Don op 06 83 57 68 02 of kijk op http://donnieskoffie.nl voor alle informatie over Don als barista op locatie.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wilhelmus op de boom
Gemeente vandaag 13:43

Wilhelmus op de boom

Eind april 1945 was het tij geheel ten gunsten van de geallieerden gekeerd. De bevrijding van het nog bezette deel van Nederland was slechts een kwestie van dagen. Het verschuiven van de avondklok van 8 naar 9 uur was een van de eerste tekenen van de naderende bevrijding. In de nacht van 28 op 29 april trouwden Adolf Hitler en Eva Braun. Op de 30e april pleegden ze zelfmoord.  Hitler werd opgevolgd door Groot-Admiraal Dönitz. Zijn belangrijkste opdracht volgens hemzelf was het leven van de Duitsers redden. Daartoe was overgave aan de geallieerden noodzakelijk.