Advertorial Horeca

Don maakt de lekkerste koffie op locatie

Dat koffie tegenwoordig meer is dan slechts een ‘bakkie pleur’ is iets dat Don - barista en eigenaar van Donnie’s Koffie - maar al te goed weet. In zijn nostalgische Piaggio Ape 50 racet hij van locatie naar locatie om mensen te verblijden met de heerlijkste espresso’s, cappuccino’s, lattes en andere koffie creaties.

Naast Fairtrade koffie brengt Donnie’s Koffie ook super lekkere home-made sweets mee. “Donnie’s Koffie is ontstaan vanuit mijn passie voor koffie. Ik doe dit met veel plezier naast mijn vaste baan omdat ik niets leuker vind dan mensen blij maken met een goede espresso” aldus Don Verbauwen (31).

Barista Don
Koffie maken is een ambacht en dit zit al jaren in de vingers van Don. Hij leerde zijn skills aan de International Coffee & Tea Academy en heeft sindsdien al duizenden mensen kunnen verblijden met zijn kopjes zwart goud. Hij draait zijn hand niet om voor ingewikkelde latte-art creaties en maakt zo van elke koffie een waar kunstwerk. Door zijn jarenlange hospitality ervaring bij onder andere Villa Beukenhof in Oegstgeest, brengt Don niet alleen de lekkerste koffie mee, maar ook een flinke dosis gastvrijheid en gezelligheid.

In te huren voor evenementen
Heb jij binnenkort een (bedrijfs)evenement, tuinfeest of bruiloft waar je jouw gasten wilt verwennen met heerlijke koffie en sweets? Bel Don op 06 83 57 68 02 of kijk op http://donnieskoffie.nl voor alle informatie over Don als barista op locatie.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:13

In 15 minuten een stralende huid

Beauty Boutique Josien biedt een 3-in-1 superfacial met OxyGeneo aan. Deze gezichtsbehandeling verzacht de lijntjes in je gezicht, verbetert de huidstructuur en vermindert rimpels. Hierdoor krijg je in slechts 15 minuten een stralende huid!

Gemeente gisteren 16:37

Regio Deal bodemdaling officieel van start

Op donderdag 21 november is de Regio Deal bodemdaling Groene Hart officieel van start gegaan. Dat gebeurde tijdens het Nationaal Congres Bodemdaling in Fort Voordorp in Groenekan.

Blog Opinie gisteren 15:59

Voetbal in het komende weekeinde

ARC gaat zaterdag op bezoek bij Rijsoord, net als de Racing een promovendus. De club haalde pas 8 punten en dat zijn er 6 minder dan ARC. Thuis won Rijsoord 2 keer en verloor 2 keer. Eenmaal werd gelijk gespeeld.

Evenementen gisteren 15:45

Win 2 x 2 tickets voor Helemaal Top Kerstival

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december vindt het Helemaal Top Kerstival plaats in Zwammerdam. Het thema van de 8e editie van de kerstshow van Helemaal Top is ‘Christmas Orange’. Houd jij wel van een feestje? Wij mogen 2 x 2 tickets weggeven voor vrijdagavond 13 december!

Gemeente gisteren 15:08

Drukbezochte bijeenkomst Rijden op Waterstof

75 ondernemers, inwoners en andere geïnteresseerden kwamen op dinsdag 19 november samen in Alphen aan den Rijn om zich te laten inspireren over rijden op waterstof.