Pixabay

Doodgeschoten voetballer Alphense Boys verbonden aan zaak Quincy Promes

In september 2021 werd het team van Alphense Boys geschokt door de moord op één van de spelers, de 32-jarige Kelvin Maynard. Deze week werd bekend dat de liquidatie verbonden zou zijn aan de zaak van Quincy Promes.

De 32-jarige Kelvin Maynard, speler van Alphense Boys, kwam woensdagavond 18 september 2021 om het leven in Amsterdam. Toen hij in zijn auto aan de Langbroekdreef in Amsterdam-Zuidoost zat werd hij onder vuur genomen door twee mensen op een scooter. Maynard reed vervolgens met zijn auto tegen een brandweerkazerne en overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De reden van de beschieting zou een afrekening zijn. Maynard zou betrokken zijn geweest bij het stelen van cocaïne in juli 2019. Deze zogeheten ripdeal zou gaan om 400 kilo. Onlangs werd bekend dat Quincy Promes €250.000 zou hebben betaald aan de Surinaamse drugsdealer Siegfried ‘Piet’ W. als boete voor de gestolen 400 kilo cocaïne.

Piet W.

Het Openbaar Ministerie verdenkt W. van de moord op Kelvin Maynard. Ook zou Piet W. een rol hebben gespeeld in de moord op Genciël Feller op Curaçao, twee weken voor de moord op Maynard. Dit omdat Piet W. zowel Maynard als Feller verantwoordelijk heeft gehouden voor de geripte partij drugs.

Piet W. verklaart dat hij Maynard niet kent en geen contact heeft gehad met Promes. Ook ontkent hij betrokken te zijn bij de liquidatie op Curaçao. Verder laat hij weten niets te weten over een ripdeal en dat hij ook geen € 250.000 heeft gekregen van Promes. Het OM vertelt echter het nummer van Quincy Promes in zijn versleutelde telefoon gevonden te hebben. Volgende week wordt bekend of W., die nogmaals ontkent betrokken te zijn bij de liquidaties, langer vast blijft zitten.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenement vandaag 09:18

Mr. Massada treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Op 7 juli 2024 zal het allereerste landelijke Molukse Festival: het Sama Sama Maluku Festival plaatsvinden. Johnny Manuhutu, beter bekend als Mr. Massada, zal daar een prominente rol spelen. Het festival belooft een combinatie te zijn van Molukse muziek en heerlijk eten.

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.