D.O.S.
Advertorial Sport

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

De deelnemers waagden zich aan zes wedstrijdrondes, elk op hun eigen niveau. Elke ronde werden ze toegejuicht door een volle tribune. De meiden en jongens lieten mooie oefeningen zien op de vloer, brug, balk - voor de jongens ringen - en sprong. De gouden, zilveren en bronzen medailles werden met trots in ontvangst genomen.

De train(st)ers, die wekenlang hebben gewijd aan het perfectioneren van de oefenstof, waren stralend van trots bij het zien van de prestaties van hun pupillen. Elke deelnemer werd beloond met een diploma, een tastbaar bewijs van hun toewijding en vooruitgang. Maar het waren niet alleen de deelnemers die schitterden; meer dan vijfhonderd toeschouwers vulden gedurende deze dag de tribune en juichten hun favorieten toe met veel enthousiasme. Tussen de wedstrijden door was er ruimte voor ontspanning en vermaak, met een spannende loterij en heerlijke versnaperingen in de vernieuwde kantine.

D.O.S. Alphen aan den Rijn

Achter de schermen zorgde Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn voor een naadloos verloop van het evenement. Met een toegewijd team van juryleden en vrijwilligers werd de dag mogelijk gemaakt. Met dank aan de lokale ondernemers.

Het Clubkampioenschap van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn was niet alleen een sportief hoogtepunt, maar ook een viering van een gezonde club. Het was een dag om te koesteren, waar ervaring werd opgedaan en het verenigingsgevoel aanwezig was. Een zeer geslaagde dag waar de hele vereniging trots op kan zijn!

IMG_0605 (1).jpg


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige gisteren 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport gisteren 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek gisteren 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.