Fayalux Photography

Drie Alphenaren te zien in nieuw RTL programma: ‘P1 Beat The Pro’

In het nieuwe RTL-programma 'P1 Beat the Pro', dat vanaf 25 februari op RTL7 en Videoland te zien is, zullen drie Alphenaren schitteren. Thomas Berge, Tim Coronel en Bjorn Remmerswaal maken deel uit van het spektakel, waarin VIP-duo's de strijd aangaan met tweevoudig wereldkampioen simracer Jarno Opmeer, bijgestaan door coureurs Jeroen Bleekemolen en Beitske Visser.

Onder de bekende namen die deelnemen aan het programma bevinden zich Billy Dans, DJ La Fuente, Charly Luske, Nathan Rutjes, Lavezzi Rutjes, Glenn Helder, André Dongelmans, Tommie Christiaan, Kira Toussaint, Jody Bernal, René Watzema en Mylene & Rosanne. Deze persoonlijkheden zullen zeven teams vormen, waarbij ze snelle tijden neerzetten en het tegen elkaar opnemen in opwindende races. Alphenaar Bjorn Remmerswaal zal het programma leiden.

Elke aflevering brengt een (bekende) mystery guest met ervaring in de autosport of de simwereld, die de VIP's uitdaagt tijdens een spannende finale race op de simulator. De climax van het programma vindt plaats op het Zandvoort-circuit, waar de drie beste duo's in formule raceauto's strijden om de titel van winnaar van het eerste seizoen 'P1 Beat The Pro'.

'P1 Beat the Pro' belooft kijkers een meeslepende ervaring vol snelheid, humor en competitie, waarin bekende gezichten elkaar uitdagen op het virtuele racecircuit.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!