Drie boksers van boksschool Teus de Kruyf op NK boksen

Op zaterdag 1 en zondag 2 februari wordt in het World Trade Center in Rotterdam het NK Boksen gehouden. Drie boksers van boksschool Teus de Kruyf staan zaterdag in de halve finale van het NK.

Het NK Boksen aankomend weekend is één van de meetmomenten om te bepalen wie namens TeamNL Boksen worden afgevaardigd naar de kwalificatie-toernooien voor de Olympische Spelen. Het NK wordt dit jaar gehouden in het World Trade Center in Rotterdam. Wouter Djokic (75 kg), Brian Nasia (69 kg) en Donovan Vroom (91 kg) van boksschool Teus de Kruyf zullen op zaterdag laten zien wat ze in huis hebben in de halve finales van het NK. “Ik ben heel trots”, laat Teus de Kruyf weten. “Nu hopen dat ze een goed resultaat neer kunnen zetten!”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:11

Samen met muziek bezig zijn tijdens de online muzieklessen bij de NMSA

Iedereen heeft te maken met de gevolgen van de coronacrisis, dat lijdt geen twijfel. Ook de deuren van de Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA) zijn al sinds half december 2020 dicht en vooralsnog is het niet duidelijk wanneer ze weer open gaan. Maar toch gaan bijna alle lessen door!

Dronefotografie vandaag 14:30

Alphen vanuit de lucht: de schilderachtige Kromme Aar

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Duik dit keer mee in de geschiedenis van de Kromme Aar.

Natuur en recreatie vandaag 13:02

Hollandse Limes Classic dit jaar vanuit huis

De organisatie van de Hollandse Limes Classic heeft besloten om het fietsevenement in het Groene Hart dit jaar om te dopen tot een vanuit huis editie. Deelnemers kunnen op zaterdag 10 juli vanuit huis, volledig coronaproof, op ontdekkingstocht langs de Hollande Limes, het voormalige Romeinse Rijk.

Coronavirus in Alphen vandaag 11:58

Vliegende start Klimpark Alphen komt abrupt tot zijn eind: “Dit is met twee maten meten”

Precies een week geleden konden klimliefhebbers hun geluk niet op toen Klimpark Alphen de deuren opende. Heerlijk zo met de voorjaarsvakantie, zo vonden velen. Dat was echter van korte duur, want van de gemeente moest het park woensdag per direct sluiten. En dat moet voorlopig ook zo blijven. “Onbegrijpelijk”, zo vindt eigenaar Ron Prins.

Advertorial Mode vandaag 10:47

Dit zijn de modetrends voor dit voorjaar!

De eerste lentedagen zijn een feit, de hoogste tijd om jouw garderobe voorjaarsproof te maken. Bij Dressesonly.nl is de voorjaarscollectie al volop te shoppen! Weet jij al wat de trends voor dit voorjaar zijn?