Verpleeghuis Oudshoorn

Drie dagen lang pannenkoeken bakken voor Nationale Pannenkoekendag bij Verpleeghuis Oudshoorn

Op vrijdag 19 maart was het Nationale Pannenkoekendag. Speciaal voor deze dag bakten medewerkers van het Uitbureau drie dagen lang pannenkoeken voor bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn.

Traditiegetrouw wordt Nationale Pannenkoekendag gevierd met leerlingen van de Groen van Prinstererschool uit Alphen. Omdat dat dit jaar niet mogelijk was, werd er een alternatief bedacht. “Helaas konden de kinderen dit jaar niet bij de damessoos komen eten. In plaats daarvan hebben we geknutselde bloemen en versierde kaarten en placemats van de kinderen op de woningen uitgedeeld. Ook het kinderdagverblijf De Kinderhaven kwam een hele stapel kaarten brengen die de kinderen hadden gekleurd”, aldus Verpleeghuis Oudshoorn.

Uiteraard werden de pannenkoeken ook niet vergeten. Drie dagen lang bakten de medewerkers van het Uitbureau op tien verschillende woningen pannenkoeken. “We kijken terug op een geslaagde ‘Pannenkoeken dag’ die bijna een week duurde”, zegt Verpleeghuis Oudshoorn. Afdeling De Oever maakte er die vrijdag zelfs een volledige oud Hollandse dag van. “De huiskamers werden gedecoreerd met tulpen, molens, klompjes en een grote kaas. Bewoners droegen een boerenzakdoek, speelden oud Hollandse spellen in de Lounge en genoten van pannenkoeken met spek, kaas en appel.”

verpleeghuis oudshoorn pannenkoekendag.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek gisteren 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.