Alphens

Driegangen diner of steengrillen, wat kies jij bij Bowling Alphen?

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij Bowling Alphen kun je kiezen uit een driegangen diner of steengrillen.

Bowling Alphen is bij de meeste Alphenaren wel bekend. Bijna iedereen heeft hier wel eens een balletje gegooid. Maar wist je dat je hier ook heerlijk kan eten? Ga tijdens de Alphens Restaurantweek voor een driegangen diner of een compleet steengril menu. Genoeg keuze!

Driegangen diner

Heb jij zin in een driegangenmenu? Dan heb je bij het voorgerecht keuze uit rundercarpaccio geserveerd met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten en truffelmayo; een frisse salade met gerookte zalm en een dille-mosterd dressing of een soep van de dag met brood en huisgemaakte dip.

Als hoofdgerecht kan je kiezen tussen een rundvleesgerecht gestoofd in La Chouffe bier, geserveerd in met waldkorn bol, friet en seizoensgroente. Maar ook een Italiaanse bol rijkelijk belegd en geserveerd met een sappige gegrilde Luxury Meat runderburger en friet staat op de menukaart. Heb jij meer trek in vis? Ga dan voor de heerlijke gekruide lekkerbek geserveerd met Remouladesaus, friet en salade.

Zorg na het voor- en hoofdgerecht dat je nog wel een plekje over hebt voor het dessert. Hier kan je namelijk kiezen tussen een apfelstrudel geserveerd met vanille-ijs, vanillesaus en slagroom; een warme Luikse suikerwafel geserveerd met vanille-ijs, caramelsaus en slagroom; of een chocolade brownie muffin geserveerd met vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom.

Compleet steengril menu

Ben jij een echte vleeseter? Ga dan voor een compleet steengril menu. Als voorgerecht ontvang je een broodje met huisgemaakte dip en een soep van de dag. Vervolgens kan je heerlijk steengrillen met zes verschillende soorten vlees, diverse sauzen, salade en friet. Als nagerecht kan je genieten van een grand dessert. Loopt het water jou ook al in de mond?

Alphens Restaurantweek

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november leggen diverse restaurants uit Alphen en omstreken jou weer in de watten met een heerlijk meergangendiner. Geniet van de lekkerste gerechten bij één van de deelnemende restaurants. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, dus er zit altijd iets tussen dat bij jou past! Dineer bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek. 

Word jij enthousiast van dit menu? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!