Alphens

Driegangen diner of steengrillen, wat kies jij bij Bowling Alphen?

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij Bowling Alphen kun je kiezen uit een driegangen diner of steengrillen.

Bowling Alphen is bij de meeste Alphenaren wel bekend. Bijna iedereen heeft hier wel eens een balletje gegooid. Maar wist je dat je hier ook heerlijk kan eten? Ga tijdens de Alphens Restaurantweek voor een driegangen diner of een compleet steengril menu. Genoeg keuze!

Driegangen diner

Heb jij zin in een driegangenmenu? Dan heb je bij het voorgerecht keuze uit rundercarpaccio geserveerd met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten en truffelmayo; een frisse salade met gerookte zalm en een dille-mosterd dressing of een soep van de dag met brood en huisgemaakte dip.

Als hoofdgerecht kan je kiezen tussen een rundvleesgerecht gestoofd in La Chouffe bier, geserveerd in met waldkorn bol, friet en seizoensgroente. Maar ook een Italiaanse bol rijkelijk belegd en geserveerd met een sappige gegrilde Luxury Meat runderburger en friet staat op de menukaart. Heb jij meer trek in vis? Ga dan voor de heerlijke gekruide lekkerbek geserveerd met Remouladesaus, friet en salade.

Zorg na het voor- en hoofdgerecht dat je nog wel een plekje over hebt voor het dessert. Hier kan je namelijk kiezen tussen een apfelstrudel geserveerd met vanille-ijs, vanillesaus en slagroom; een warme Luikse suikerwafel geserveerd met vanille-ijs, caramelsaus en slagroom; of een chocolade brownie muffin geserveerd met vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom.

Compleet steengril menu

Ben jij een echte vleeseter? Ga dan voor een compleet steengril menu. Als voorgerecht ontvang je een broodje met huisgemaakte dip en een soep van de dag. Vervolgens kan je heerlijk steengrillen met zes verschillende soorten vlees, diverse sauzen, salade en friet. Als nagerecht kan je genieten van een grand dessert. Loopt het water jou ook al in de mond?

Alphens Restaurantweek

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november leggen diverse restaurants uit Alphen en omstreken jou weer in de watten met een heerlijk meergangendiner. Geniet van de lekkerste gerechten bij één van de deelnemende restaurants. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, dus er zit altijd iets tussen dat bij jou past! Dineer bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek. 

Word jij enthousiast van dit menu? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:08

XtraPositive Truffels verbeteren je stemming, energie en focus

Het gelukshormoon Serotonine daar heb je vast al eens van gehoord! Dit hormoon is zeer belangrijk want deze neurotransmitter heeft vooral een stimulerende werking in: het geheugen, je zelfvertrouwen, slaap en stemming. Daarnaast werkt serotonine ook als regulator van ons dopamine systeem.

Weer in Alphen gisteren 14:17

Na regen komt… droogte

Het is droog in Nederland. Zo ook in Alphen aan den Rijn, gelegen in het gebied het hoogheemraadschap van Rijnland. Droogte heeft impact op de dijken, de waterpeilen in ons gebied en op (de aanvoer van) voldoende zoetwater. Deze week is veel regen gevallen, maar dat houdt niet in dat de droogte voorbij is.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 12:39

Vikingen veroveren Museumpark Archeon

Vikingen veroveren op 27 en 28 augustus voor de 24e keer Museumpark Archeon. Net als duizend jaar geleden, brengen zij hun handelswaar mee. Op de Vikingmarkt is dan ook van alles te koop. Bezoek het kampement van de Vikingen en struin langs de marktkramen.

Bouw en techniek gisteren 11:11

TenneT vervangt hoogspanningsstation in Alphen aan den Rijn

Landelijk netbeheerder TenneT werkt aan de vernieuwing van zowel de gebouwen als de technische installatie van het hoogspanningsstation in Alphen. Dat doen ze omdat het station zijn einde levensduur nadert. Deze week staat er een bijzonder werk op het programma; het vervoeren en inhijsen van twee enorme technische hoogspanningsinstallaties die per stuk zo’n 30 ton wegen.

Politie en handhaving gisteren 09:45

Snorfiets meet 22 km/u te hard op de rollerbank

Afgelopen woensdagavond trof Politie Basisteam Alphen aan den Rijn een scooter aan die te hard reed. Na een meting op de rollerbank bleek de snorfiets 57 kilometer per uur te kunnen.