De Thermen2
Advertorial Evenement

Drijf in bioscoop in de meivakantie bij Zwembad Aquarijn

Tijdens de meivakantie organiseert zwembad AquaRijn op zaterdag 11 mei wederom een echte DRIJF IN bioscoop voor jong en oud. Deze keer wordt de film ‘Juf Braaksel en de Magische Ring’ getoond op het grote scherm. En dat terwijl je lekker op je luchtbed/drijfband drijft. 

Deze leuke film begint om 19:00 uur in zwembad AquaRijn en duurt tot 22:00 uur. Wel is een A-diploma verplicht. Leuk om samen met je familie naar toe te gaan! Een echte familiefilm.

Nieuw!

Het combi deal kaartje, je begint eerst met een heerlijk patatje met saus, een snack en een drankje naar keuze. Je wordt dan om 18:00 uur verwacht in Buurthuis AquaRijn voor het eten (patat/snack/frisdrank) en dan kan je daarna door naar het zwembad voor de film. 

Kaarten

Zin in deze leuke familieavond in en op het water? Kaarten zijn verkrijgbaar bij de gastenservice van één van de zwembaden of via de webkassa en kosten € 8,50 of € 15,- euro per persoon. 

Tip! Kaartjes voor de Drijf in Bioscoop zijn leuk voor een verjaardagspartijetje, een uitje met de familie of met je vriendjes en vriendinnetjes.

Bestel kaarten


Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.