Droge editie van TOOST Foodtruck Festival voorspeld

Het TOOST Foodtruck Festival wordt dit weekend voor de tweede keer georganiseerd in Alphen aan den Rijn. De weersvoorspelling is dat het tijdens het evenement droog blijft en rond de 16 graden wordt.

Vorig jaar was het evenement nog te vinden in het Burgemeester Visserpark, dit weekend is het foodtruckfestival te vinden in het Europapark in de wijk Kerk en Zanen. Vanwege uitbreiding van het festival bleek de locatie in het centrum niet langer geschikt en is gekozen om het evenement te verplaatsen. 

Het TOOST Foodtruck Festival duurt drie dagen en gaan vrijdag van start. Het festival is gratis toegankelijk. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 13:01

Line up Das Winterfest & Winterlake bekend

Alphen krijgt een nieuw festival. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari 2020 vindt Das Winterfest & Winterlake plaats op evenemententerrein De Bijlen. Vandaag is de line up bekend gemaakt!  

Horeca vandaag 12:03

Officiële opening Knøss

Sinds 5 juli is er op de Van Mandersloostraat een nieuw restaurant geopend: Knøss. Vandaag op 21 september om 10:00 uur verzorgde niemand minder dan burgemeester Liesbeth Spies de officiële opening van het Scandinavische restaurant. 

Overige gisteren 22:32

Alphenaar Ricardo van den Belt wint tv-programma

Vrijdagavond 20 september om 20:30 uur werd de finale uitgezonden van het televisieprogramma Helden door de modder VIPS. Alphenaar Ricardo van den Belt heeft samen met zijn team de beker gewonnen.

Blog Opinie gisteren 20:02

MINERVA Fiets

Alphen aan den Rijn krijgt een beleidsplan voor fietsen, het Programma Fiets. Het programma vervangt de al jaren in zwang zijnde Fietsknelpunten Top 10 van de Fietsersbond.