Complete Skincare
Advertorial Beauty en verzorging

Droge of grauwe huid? Complete Skincare heeft de perfecte behandelingen voor jou!

Nu de herfst weer is begonnen is het de perfecte periode om de huid weer wat extra aandacht te geven. Wellicht wordt jouw huid erg droog en grauw in de herfst en winterperiode of heeft je huid na de zomer wat extra verzorging nodig. Gelukkig kun je met de juiste behandelingen zorgen dat ook jouw huid in de herfst weer gaat stralen!

Welke behandelingen zijn dan geschikt voor deze periode? “Microdermabrasie, Microneedeling en Peelingen”, zegt Madelinde van Complete Skincare. “Maar ook nu is het de perfecte tijd om te starten met laserbehandelingen om de ongewenste haargroei te verwijderen. Naast ons uitgebreide aanbod aan gezichtsbehandelingen bieden wij ook deze exclusieve behandelingen aan bij Complete Skincare.”

Na een intakegesprek bepaalt Complete Skincare welke behandelingen het best bij jou en jouw huid passen. “Om een optimaal resultaat te behalen, adviseren wij deze behandeling in kuurverband te doen. Zo behaal je meer resultaat met de behandeling, zeker als je daar aansluitend nog de juiste thuisverzorgingsproducten bij gebruikt. Dit ondersteunt zeker de behandeling en het resultaat.”

Het fijne aan deze behandelingen? Ze zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar huid optimaal wil verzorgen of last heeft van huidproblemen, maar zeker ook voor de man of vrouw die zijn of haar huid even een goede oppepper wil geven.

De behandelingen gaan onder andere huidveroudering tegen. “Huidveroudering begint met een tragere deling van de cellen, waarbij op termijn de levende lagen steeds inactiever worden en de dode huidcellen steeds meer aan het oppervlak blijven kleven. Het gevolg is dan ook dat de collageen- en elastine productie afneemt en de 'afdruk' van de rimpel in de dode lagen steeds meer toeneemt. Hierdoor wordt de huid doffer en krijg je meer rimpels. Met deze behandelingen kan dit proces worden omgekeerd en de gehele huidstructuur worden verbeterd."

Soorten behandelingen

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt door dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen door middel van fijne kristalen. “Tijdens de behandeling blaast het apparaat onder hoge druk kleine kristallen op de huid, die vervolgens met lichte vacuüm weer worden opgezogen. Hierdoor 'schuren' de kristallen als het ware de laag met dode huidcellen weg. Niet alleen de oppervlakkige dode huidlaag wordt hierdoor verwijderd, maar het stimuleert ook de collageenproductie. Hierdoor wordt de huid strakker en zachter.”

Dit proces stimuleert de celvernieuwing met de aanmaak van nieuwe cellen met collageen. “Je hebt onmiddellijk een gladdere en frissere huid”, zegt Madelinde. “Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van celregeneratie heb je na een microdermabrasiekuur een egale, zachte en stralend gezonde huid met rimpelvermindering en het verhoogt de opnamen van werkstoffen van producten.

Microneedling

Microneedling is een uiterst veilig en efficiënte manier voor collageenstimulatie, om huidveroudering en complexere huidproblemen aan te pakken. “Met de skinneedling pen worden er minuscuul kleine kanaaltjes in de huid gemaakt, waardoor jouw huid zichzelf gaat vernieuwen van binnenuit. In combinatie met actieve werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt, krijgt de huid een nog grotere boost. Deze behandeling is zeer geschikt voor vrijwel elke huid. Ook denkend aan de couperose huiden is deze behandeling zeer geschikt.”

Peelingen

Een peeling stimuleert cel vernieuwing en verwijdert dode huidcellen. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken verminderen, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verjongen. Er is bij Complete Skincare ook een ruim aanbod aan Peelingen. “De Easy Droxy Peel en Easy TCA zijn wel ons paradepaardje”, vertelt Madelinde. “Dit is van het nieuwe merk Skin Tech waar we in oktober mee zijn gestart. Deze producten en behandelingen vind je veel bij huidtherapeuten en ook bij de Bergman kliniek. Daarom zijn wij ook extra trots dat wij dit nu ook mogen aanbieden.”

Peeling 1 De Easy Droxy Peel (Medical Device Class I): deze peeling bestaat uit een combinatie van vijf verschillende zuren (AHA en BHA) en valt in de categorie oppervlakkige peelings. “Deze peeling bestaat uit fruitzuren en salicylzuur en is zeer geschikt voor behandeling van een fletse en droge huid en van een acne(gevoelige) huid. Easy Droxy Peel laat na de behandeling onmiddellijk een zichtbare huidverstrakking en verfrist uiterlijk zien, zonder dat het gezicht gaat vervellen. Daarom kan deze peeling ook heel goed gebruikt worden als eenmalige ‘partypeel’ – perfect voor bijzondere gelegenheden en geschikt voor alle leeftijden.

Peeling 2 De Easy TCA®(trichloorazijnzuur): dit is een medium peeling die zichtbare huidverbetering geeft. “Deze zogenaamde ‘combinatiepeeling’ wordt met een speciale ‘basesolution’ bereid (met onder andere vitaminen en antioxidanten), waardoor het langzaam en gecontroleerd door de huid dringt. Hierna ontstaat een ontstekingsproces waardoor de bovenlaag wordt afgestoten.

In het kort

Wat kan Complete Skincare allemaal behandelen met deze kuren?

  • acne huid
  • acne littekens
  • couperose huiden
  • littekens
  • verslapte huid
  • doffe vale huiden
  • huiden met melasma (pigmentvlekken)
  • grove huidstructuur

Te verwachten resultaat:

  • collageen aanmaak
  • egalere huid
  • fijnere poriën
  • minder rimpels en fijne lijntjes
  • verbetering van de huidstructuur
  • vermindering van pigmentvlekken
  • opvulling van (acne) litteken
  • verhoogde opnamen van werkstoffen

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een specifieke behandeling? Neem gerust contact met ons op via 06 11411969 of info@completeskincare.nl. Complete Skincare is gevestigd aan de Ouvertureweg 129 nabij De Herenhof, met voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook geopend in de avonduren en op zaterdag.

Vanaf nu kun je ook al de speciale december behandelingen bij Complete Skincare boeken. Kijk op de Facebookpagina voor meer informatie over de sparkling kerst behandelingen.


Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!