Josh Walet

Dronken bestuurder zorgt voor een ravage op de Eikenlaan

Nabij winkelcentrum De Baronie botste de bestuurder van een Audi zondagavond op een witte bestelauto. De bestuurder ging er met hoge snelheid vandoor. Ver kwam hij echter niet, want hij crashte ter hoogte van de gevangenis.

Het ongeval gebeurde zondagavond rond 23:15 uur. De crash vond plaats ter hoogte van de penitentiaire inrichting in Alphen aan den Rijn, bij een wegafscheiding in een bocht. Het ging om een Audi. Vlak daarna crashte er nog een rode bestelauto op dezelfde plek. De rode bestelauto belandde vlak naast de Audi.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse. Agenten namen de bestuurder van de Audi apart. Hij bleek flink te diep in het glaasje te hebben gekeken. De bestuurder van de Audi had namelijk maar liefst zeven keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd voordat hij achter het stuur was gekropen. Hierop is de bestuurder aangehouden.

De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar het ongeval. De weg is nog lange tijd afgesloten geweest om de ravage op de Eikenlaan op te ruimen.

ongeval crash eikenlaan 3.jpeg

ongeval crash eikenlaan 6.jpeg

ongeval crash eikenlaan 1.jpeg

ongeval crash eikenlaan 5.jpeg

munneke.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadsdichter vandaag 09:47

Hittegolf: een gedicht van de Alphense stadsdichter

Deze zomer deelt stadsdichter Lars Ferwerda elke week een gedicht. Het thema? Dat is uiteraard Alphen aan den Rijn. Zo maak jij op een andere manier kennis met onze woonplaats. Dit keer: de Zegerplas.

Weer in Alphen gisteren 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits!