Josh Walet

Dronken persoon zorgt voor overlast en wordt meegenomen naar politiebureau

In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de politie meerdere keren te maken met een dronken persoon die voor overlast zorgde. Omdat de persoon niet mee wilde werken, werd de persoon meegenomen naar het politiebureau.

De persoon was volgens de politie ‘hinderlijk aanwezig op straat’. De politie vroeg de persoon om naar huis te gaan, maar hier was deze het niet mee eens. “Na het lief vragen, vorderden wij de persoon weg te gaan. Ook hier had deze geen boodschap aan”, aldus de politie. Na een waarschuwing en een grote mond terug, werd de persoon aangehouden.

“In plaats van thuis op een zacht bedje, mocht de persoon nu bij ons logeren. En geloof ons maar, bij ons zijn de minst leuke logeerpartijtjes”, laat de politie weten op Facebook. Dit omdat je in een kale kamer op een hard bankje ligt. “Maar ja, daarom vragen we ook eerst aardig aan de persoon om lekker naar huis te gaan. Het ontbijt bestond uit een bakje slappe apparaat koffie”, zo sluit de politie af.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Toneel vandaag 12:48

Murder on the Orient Express reist naar Castellum

Na het succes van ‘The Mousetrap’ dendert dit seizoen de Oriënt Express door Nederland. Aan boord een absolute sterrencast met o.a. Remko Vrijdag, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske en Frederik Brom. ‘Murder on the Orient Express’ is een unieke toneelbewerking van het klassieke verhaal van whodunit-koningin Agatha Christie en reist op woensdag 3 januari naar Castellum.

Muziek vandaag 09:26

Top 2000 Relicafé met als thema: ‘Ik zie je’

Ben jij al benieuwd welke nummers dit jaar uitgekozen zijn? Tijdens deze avond worden door bandleden en zangers van de Adventskerk, Lichtkring en Goede Bron, nummers gespeeld en gezongen uit de Top 2000. Sprekers Ruth Schreuders en Ds. Sara de Vries zorgen voor de inhoudelijke noot.  

Overige gisteren 17:01

Kandidaten VOAWARDS 2024 bekend

Op donderdag 7 december werden de kandidaten van de VOAWARDS bekendgemaakt. Er werden negen kandidaten bekendgemaakt in drie categorieën: ZZP/Starters, MKB/MKB XL & Horeca/Retail. Stemmen voor de tweede ronde kon tot 15 november.    

Feestdagen gisteren 15:32

Samen koken en eten bij buurthuis Mozaïek tijdens de kerstspecial!

Op woensdag 27 december verwelkomt Buurthuis Mozaïek enthousiaste buurtbewoners voor een feestelijke kersteditie van 'Samen Koken, Samen Eten'. Dit gezellige evenement biedt de kans om samen met anderen te koken, te genieten van elkaars gezelschap en te genieten van een smakelijke, gezonde maaltijd. Geen toeters en bellen, wel gewoon lekker!

Winactie Feestdagen gisteren 12:08

Maak kans op een kerstboom van Kabalt Kerstbomen!

Sinterklaas is nog maar net uit het land, maar dat betekent dat de kerst om de hoek ligt! Ben jij nog op zoek naar een mooie kerstboom? Alphens.nl mag een kerstboom van Kabalt Kerstbomen weggeven!