Castellum

Druk met verbouwen: zo ziet het Castellum er nu van binnen uit

Eind mei is gestart met de verbouwing van Castellum. Het hele pand wordt aangepakt en passend gemaakt om inwoners vanaf seizoen 2021 weer een mooi programma met filmaanbod aan te kunnen bieden. Nu deelt het Castellum een video van hoe het er nu uitziet.

Tijdens de verbouwing worden verschillende werkzaamheden gecombineerd. Er wordt een optimalisatieslag gemaakt, de publieksbeleving wordt versterkt, duurzaamheidsmaatregelen worden doorgevoerd, de lekkages aan de gevel worden verholpen en het laatste gedeelte van het geplande groot onderhoud wordt uitgevoerd. Deze werkzaamheden worden allemaal in één keer gedaan zodat het theater maar één keer dicht hoeft. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot half oktober.

Ben jij benieuwd naar de voortgang van de werkzaamheden? In onderstaand filmpje krijg je een rondleiding door het pand zoals het er nu uitziet, met al een kleine glimp van hoe het gaat worden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer gisteren 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.