Josh Walet

Drukte in het Alphense centrum: de Jaarmarkt is gestart

21 september is de derde woensdag van september en dat betekent dat de Alphense straten gevuld zijn met kramen en veel mensen. Mensen uit heel Nederland weten Alphen aan den Rijn maar al te goed te vinden voor de grootste Jaarmarkt van Nederland.

De straten van het Alphense Centrum lopen al aardig vol met mensen die genieten van het jaarlijkse evenement. De dag is nog maar net begonnen, maar er is al genoeg te doen. Zo is er een kleedjesmarkt, muziek, een reuzestormbaan en natuurlijk de marketentster.

Ben jij ook van plan om te komen? Kom dan met de fiets of het openbaar vervoer. Dit omdat er veel drukte wordt verwacht.

Wil jij het volledige programma van de Jaarmarkt zien? Lees dan hier het volledige programma.

Jaarmarkt 2022

Jaarmarkt 2022

Jaarmarkt 2022


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.

Sport gisteren 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca gisteren 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.