Josh Walet

Drukte in het Alphense centrum: de Jaarmarkt is gestart

21 september is de derde woensdag van september en dat betekent dat de Alphense straten gevuld zijn met kramen en veel mensen. Mensen uit heel Nederland weten Alphen aan den Rijn maar al te goed te vinden voor de grootste Jaarmarkt van Nederland.

De straten van het Alphense Centrum lopen al aardig vol met mensen die genieten van het jaarlijkse evenement. De dag is nog maar net begonnen, maar er is al genoeg te doen. Zo is er een kleedjesmarkt, muziek, een reuzestormbaan en natuurlijk de marketentster.

Ben jij ook van plan om te komen? Kom dan met de fiets of het openbaar vervoer. Dit omdat er veel drukte wordt verwacht.

Wil jij het volledige programma van de Jaarmarkt zien? Lees dan hier het volledige programma.

Jaarmarkt 2022

Jaarmarkt 2022

Jaarmarkt 2022


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.