Dennis

Drukte op de N207 bij Leimuiden door wegwerkzaamheden

Dit hele weekend zijn er wegwerkzaamheden bij het kruispunt Dokter Stapenséastraat-Burgemeester Bakhuizenlaan in Leimuiden. Hierdoor is het aardig druk op de N207. 

Tijdens het weekend van 22 januari (20:00 uur) tot en met 25 januari (06:00 uur) is de Burgemeester Bakhuizenlaan afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Voor fietsers en voetgangers blijft de oversteek over de N207 open. Deze werkzaamheden veroorzaken geluids- en trillingshinder en vinden het gehele weekend gedurende de dagperiode plaats.

Hier lees je wat er precies gedaan wordt tijdens de wegwerkzaamheden. Moet je de weg op en wil je de hinder van de wegwerkzaamheden vermijden? Omrijden kan via de N11 of via Woubrugge.

Wegwerkzaamheden Leimuiden drukte


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 17:11

Toyota Yaris in de finale van Auto van het jaar 2021

De nieuwe Toyota Yaris is finalist van de komende Europese Auto van het Jaar-verkiezing! Op 1 maart 2021 wordt duidelijk of de nieuwe Toyota Yaris zich Auto van het Jaar 2021 mag noemen. Gaat de Yaris winnen?

Overige gisteren 09:55

Zo houd je je energierekening laag in de winter

Inmiddels hebben we als het goed is de winter alweer achter de rug. Dit keer leverde het relatief veel sneeuw op, terwijl het ook nog mogelijk werd om te gaan schaatsen in de buitenlucht. Als deze trend zich doorzet en de volgende winter ook weer koud is dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat het in huis wel aangenaam warm is.