Alphen Beweegt

Druppie kiest voor DrinkWater

Aangenaam, ik ben Druppie! Druppie is de mascotte van de campagne DrinkWater. In deze video stelt Druppie zichzelf voor. Druppie houdt van bewegen, buiten spelen én van water drinken. Kiezen voor water drinken is hartstikke gezond. In water zit namelijk geen suiker, het is een goede dorstlesser, gratis en overal beschikbaar. Kortom, het ideale drankje!

De campagne ‘DrinkWater’ is één van de thema’s van het programma JOGG Alphen a/d Rijn. JOGG zet zich in voor een omgeving waarin kinderen en jongeren gewoon gezond kunnen opgroeien. Voldoende beweging, slapen, gezonde voeding en water drinken zijn hiervoor belangrijk. Met Druppie geeft JOGG aandacht aan het belang van water drinken. Bestaande kranen, waterkoelers, watertappunten en waterflesjes worden zichtbaar en toegankelijk gemaakt. Druppie is in te zetten bij verschillende activiteiten en locaties. Wil je Druppie inzetten, neem dan contact op met JOGG-regisseur Elsbeth Littink via e.littink@alphenbeweegt.nl.

Alphen aan den Rijn is een JOGG gemeente. De gemeente Alphen aan den Rijn werkt samen met Alphen Beweegt, GGD Hollands Midden en Zorg en Zekerheid aan JOGG.

banner heel alphen beweegt.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws