Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Dubbel jubileum bij Toyota Van Ekris

De Toyota dealer voor Nieuwkoop en Mijdrecht viert met volle trots het 12,5 jaar jubileum van Monique en Reinier. Beiden begonnen in hetzelfde jaar bij Van Ekris. Monique kwam het team van de administratie versterken en Reinier de receptie van de werkplaats.

Inmiddels doet Monique mede de administratie voor alle bedrijven en is Reinier de nieuwe aftersales manager in Alphen aan den Rijn. ‘’Beiden onmisbaar bij de groei van onze organisatie en de toekomst. Samen hebben wij veel meegemaakt en opgebouwd. Hierbij willen wij jullie van harte feliciteren’’, aldus Van Ekris.

Toyota Van Ekris

Familiebedrijf Van Ekris kent vele jubileum vieringen

Het is bijna elk jaar raak bij Toyota Van Ekris. Het familiebedrijf, dat al meer dan 100 jaar bestaat, heeft bijna elk jaar een jubileum viering. Afgelopen jaar mochten ze een dubbel feest vieren met 25 jaar en 40 jaar en dit jaar weer een dubbele met 12,5 jaar in dienst. Tegenwoordig is dit uniek en dat beseft Van Ekris maar al te goed.

‘’We geven echt om onze collega’s. Je brengt tenslotte heel wat uren met elkaar door. Wij willen geen doorloop huis zijn wat elk jaar ander personeel heeft. Dit is voor elkaar, het bedrijf en de klant niet prettig.’’ Toyota Van Ekris kijkt met het aannemen van nieuw personeel niet alleen naar prestaties, maar ook of ze in het team passen als persoon. ‘’Verder is het belangrijk dat je ook uit de omgeving komt en je binding hebt met Toyota. Hierdoor hebben we een hele fijne club collega’s weten te creëren en trekt dit ook klanten aan. Niet voor niets wonnen wij dit jaar de Ichiban Runner up award.’’

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, bent u bij ons aan het juiste adres!’’ Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens de site www.vanekris.nl.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 16:10

Inwoners van deze Alphense buurten krijgen een warmtescan

In het kader van energiebesparing stimuleert de gemeente woningeigenaren om hun energierekening terug te dringen. Zo’n 3000 koopwoningen in de wijk Ridderveld krijgen een gratis warmtescan met bijbehorend advies over de isolatie. Welke buurten hiervoor in aanmerking komen, lees je hier. 

Advertorial Sport vandaag 15:22

Ontdekkingsreis golf bij golfclub Liemeer

Fred Schröder, bestuurslid, zegt: “Wij vragen ons regelmatig af: wat willen potentiële golfers en wat kunnen wij vanuit onze club bieden om hen eens goed met golf kennis te laten maken en zo voor lessen en eventueel een passend lidmaatschap te interesseren?’’

Coronavirus in Alphen vandaag 14:27

Prikken in Alphen begint vermoedelijk pas vanaf 1 maart

De verwachting was eerst dat op 1 februari de eerste vaccins toegediend konden worden in Alphen, maar de startdatum is nu opgeschoven naar 1 maart. Een woordvoerder van de GGD laat weten dat dit allemaal afhangt van de beschikbaarheid van de vaccins.