Archieffoto

Dubbel pech voor raadslid Wil Verschuur: “Ze moet aansterken in een revalidatiecentrum”

Het zit niet mee voor het 80-jarige raadslid Wil Verschuur. Vorige week is zij gevallen in haar woning. In het ziekenhuis bleek ook nog eens dat ze besmet is met het coronavirus.

Het raadslid maakte vorige week een flinke val in haar woning. Per ambulance werd ze overgebracht naar het ziekenhuis. Het raadslid van Beter Alphen heeft een wond en blauwe plekken in haar gezicht overgehouden aan de val.

In het ziekenhuis bleek Verschuur ook nog besmet te zijn met het coronavirus. Larry Verschuur laat weten dat ze inmiddels is overgebracht naar een revalidatiecentrum. Daar zal ze verblijven om aan te sterken. “Wanneer en/of Verschuur weer terug kan naar haar oude woning is nog niet bekend.” Verschuur wordt vooralsnog niet vervangen in de Alphense gemeenteraad.

Eerder dit jaar ging het ook al mis voor Verschuur. In het gemeentehuis maakte ze een flinke smak van een afstap in het ambtenaren café in het gemeentehuis in Alphen aan den Rijn. Daar hield ze een gebroken schouder aan over. Hiervoor verbleef ze al drie maanden in het revalidatiecentrum.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:22

Let op: maandag testbericht NL-Alert

Niet schrikken als je maandag 6 december om 12:00 uur een luid en doordringend alarmgeluid hoort. Er wordt dan namelijk een testbericht van NL-Alert verstuurd.

Sport gisteren 15:37

Uitshirts Zaterdag 3 van Alphense Boys zijn heel bijzonder

Zaterdag 3 van Alphense Boys loopt sinds kort in een wel heel bijzonder uitshirt. Met behulp van sponsor Alphens.nl en SERA Business Design en dankzij de bijdrage die de club geeft aan de inmiddels 14 seniorenteams, werd een zwart outfit met een bijzondere opdruk aangeschaft. Achterop staan niet de echte namen van de spelers vermeld, maar hun bijnamen. En de rugnummers zijn ook allesbehalve traditioneel.

Sport gisteren 14:50

Loop de 20 van Alphen met Alphens.nl en Fort Alpha

De 20 van Alphen komt er weer aan! Loop jij mee met team Alphens.nl - Fort Alpha? Je krijgt niet alleen een startbewijs en een dry running shirt, maar ook wekelijkse hardlooptrainingen en twee gratis consumpties.

Werken gisteren 13:08

Het nieuwe vacature aanbod van week 48

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.