Dubbele poging tot doodslag voor vader steekpartij

De vader van het gezin die vorige week zijn vrouw en dochter neerstak wordt vervolgd voor een dubbele poging tot doodslag. Zijn voorarrest is met twee weken verlengd.

Vorige week dinsdagavond stak de 41-jarige vader zijn 32-jarige vrouw en 17-jarige dochter neer. Zij zijn met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De andere dochter liep lichte verwondingen op aan haar arm, zij werd opgevangen door de buren. De twee vrouwen liggen nog steeds in het ziekenhuis.

Een buurvrouw is een doneeractie gestart om geld op te halen voor het gezin, zij zijn afkomstig uit Syrië en wonen nog niet zo lang in Nederland. Er is al bijna €1500 opgehaald. Volgende week beslist het OM of de vader nog langer wordt vastgehouden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Limesjaar 2022 gisteren 17:57

Zomerkleding, winterkleding en iets over de garnizoenen

Wist je dat er weinig bekend is over de garnizoenen die castellum Albaniana bewoonden, omdat er bijna geen archeologische vondsten zijn gedaan waaruit dit blijkt? En wat is het verschil tussen de winterkleding en de zomerkleding van de soldaten? Dit en meer nieuwe artikelen op Romeins Alphen.

Politiek gisteren 16:48

De speerpunten van Nieuw Elan, VVD, CDA en D66

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen hebben alle partijen zich sterk gemaakt voor hun eigen speerpunten. Nieuw Elan, VVD, CDA en D66 zijn nu gekomen met een gezamenlijk coalitieakkoord. De vraag is dan: wat hebben zij bereikt vanuit hun eigen verkiezingsprogramma.