Duisternis in Alphen aan den Rijn: Club Lilith opent haar deuren bij de Fright Factory

Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 februari staat Alphen aan den Rijn opnieuw in het teken van indrukwekkend vermaak, want de befaamde Fright Factory opent haar deuren voor een angstaanjagende editie. Dit jaar is het terrein omgetoverd tot het duistere en mysterieuze 'Club Lilith', waar bezoekers zich in de schimmige wereld van het nachtleven begeven.

Initiatiefnemer Jeroen de Nie van de Fantasie Compagnie benadrukt dat deze horrorervaring verder gaat dan een gewoon spookhuis. Bezoekers stappen letterlijk in het verhaal en hebben invloed op de afloop met hun keuzes. "Met 'Club Lilith' willen we een interactieve ervaring bieden waarin deelnemers de duistere geheimen van de club ontrafelen," zegt De Nie enthousiast.

In deze Club Lilith-editie worden bezoekers geconfronteerd met een indrukwekkende cast van scare actors. "We hebben een fantastisch, angstaanjagend team weten samen te stellen," voegt De Nie eraan toe. "Deze editie belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die durft binnen te treden!"

Durf jij het aan?

Wees voorbereid op een nacht vol spanning, sensatie en onverwachte wendingen, want in Club Lilith weet je nooit wat er achter de volgende hoek op de loer ligt. Durf jij het aan?

Het evenement vindt plaats in Poppodium MAX aan de Olympiaweg in Alphen aan den Rijn. Tickets voor de Fright Factory Club Lilith-editie zijn verkrijgbaar via de ticketshop van de Fantasie Compagnie op deze site.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.