Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Overige

Dutch Dream Slaapcomfort kondigt verhuizing aan

Met gemengde gevoelens laat Dutch Dream Slaapcomfort weten dat de winkel in Alphen aan den Rijn per 3 juni helaas de deuren zal sluiten. De huidige gebouwen aan de Euromarkt moeten namelijk plaatsmaken voor nieuwe woningen en andere voorzieningen.

De Euromarkt ondergaat een grootschalige herontwikkeling, waarbij helaas geen ruimte meer is voor de beddenspeciaalzaak. Hoewel Dutch Dream begrijpt dat deze veranderingen deel uitmaken van een positieve ontwikkeling voor de buurt, betreuren ze het dat ze afscheid moeten nemen van deze locatie.

Dutch Dream verzekert echter dat hun service en expertise nog steeds dichtbij beschikbaar zijn. De Dutch Dream winkels aan de Rijneke Boulevard en in Ter Aar bevinden zich op ongeveer een kwartier rijden van Alphen aan den Rijn. Hier staan deskundige adviseurs klaar om je met persoonlijk advies te helpen, zoals je van hen gewend bent. Daarnaast ben je ook altijd welkom bij de andere Dutch Dream vestigingen in Delft en Naaldwijk. Dutch Dream wil van de gelegenheid gebruik maken om alle klanten in Alphen te bedanken voor hun vertrouwen en loyaliteit door de jaren heen. Ze hopen je snel te zien in een van de andere Dutch Dream winkels.

Showroom uitverkoop

Dit betekent wel dat het nu echt de laatste kans is om nog te profiteren van de kortingen op showroombedden in Alphen aan den Rijn. 

Bekijk deze bedden alvast hier. Adres: Euromarkt 103, Alphen aan den Rijn. Geerweg 42A, Ter Aar. Rijndijk 2D, Hazerswoude (Rijneke Boulevard).


Meer nieuws

Advertorial Thuiszorg vandaag 16:26

Je kunt het Mantelzorgcompliment weer aanvragen!

Mantelzorg is zorgen voor een naaste, vaak uit liefde voor een partner, kind, familielid, vriend of buur. Deze zorg lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Zonder deze onbetaalde hulp zou het leven voor veel mensen er heel anders uitzien. Daarom willen de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem alle mantelzorgers die langdurig en intensief voor hun dierbare zorgen, met het Mantelzorgcompliment bedanken voor hun enorme inzet.

Sport vandaag 14:50

Tempo C1 uit Alphen aan den Rijn wint NK Korfbal

De C1 van Korfbalvereniging Tempo uit Alphen aan den Rijn heeft de afgelopen weken op het veld een ongeëvenaarde reeks neergezet door alle wedstrijden te winnen. Afgelopen zaterdag stonden ze op het Nederlands Kampioenschap en wisten ze de felbegeerde titel mee naar huis te nemen.

Dieren vandaag 13:53

Dierenambulance redt hanen uit benarde situatie in Aarkanaal

Vorige week dinsdag deden zich bijzonder trieste omstandigheden voor langs het Aarkanaal achter ARC, waar twee jonge hanen in een schrijnende situatie werden aangetroffen. De dierenambulance deelde op Facebook het volgende: "Vaak denken we dat we alles wel gezien hebben, totdat het tegendeel weer bewezen wordt."

Evenement vandaag 11:28

Bereid je voor op de Alphense Bruggenrun

Op donderdag 20 juni vindt de 14e editie van de Alphense Bruggenrun plaats. Deze unieke hardlooptocht voert dwars door het oude centrum van Alphen aan den Rijn, met twee afstanden om uit te kiezen en talloze bruggen om te trotseren: de 10 km (33 bruggen) en de 5 km (21 bruggen). De 5 km route is ook uitstekend geschikt om op eigen tempo te wandelen. Het thema van dit jaar is "Oranje Boven", dus deelnemers worden aangemoedigd om in het oranje te verschijnen!

Sport vandaag 10:32

De eerste halve week van de Sportontmoeting zit erop

Woensdag 12 juni begon de Sportontmoeting van dit jaar met dertien deelnemende Alphense sportverenigingen, twee meer dan in 2023. De commissie Sportontmoeting hoopt dat er volgend jaar nog meer verenigingen zullen deelnemen.