Dutch Summer Vibes Open Air
Advertorial Evenementen

Dutch Summer Vibes Open Air: een onvergetelijk feest aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn

Het zomerseizoen komt eraan en wat is er nu beter dan een spectaculair openluchtfeest om de zomer in te luiden? Dutch Summer Vibes Open Air is hét evenement waar je bij moet zijn dit jaar. Met een fantastische line-up van topartiesten belooft het een onvergetelijke ervaring te worden. Mis het niet en bestel snel je tickets, voordat het te laat is!

Op vrijdag 7 juli wordt de prachtige locatie aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn omgetoverd tot een bruisende festivallocatie. Dutch Summer Vibes Open Air brengt de beste Nederlandse artiesten samen voor een dag vol muziek, dans en gezelligheid. Met optredens van niemand minder dan Tino Martin, Django Wagner en Henk Dissel is succes gegarandeerd.

Tino Martin, de populaire Nederlandstalige zanger, staat bekend om zijn energieke optredens en geweldige stem. Hij weet het publiek altijd mee te slepen met zijn hits zoals "Zij Weet Het" en "Laat Me Leven". Django is een veelzijdige artiest die met zijn mix van reggae, dancehall en urban een unieke sfeer creëert. Wagner, bekend van zijn aanstekelijke zomerhits, zal het publiek laten dansen en zingen met nummers als "Viva Hollandia" en "Als Jij Het Niet Meer Weet". Henk Dissel staat garant voor een feestje met zijn vrolijke en meeslepende muziek, zoals "Een Bom" en "Hé Doe Niet Zo Sexy".

Tickets

Als je erbij wilt zijn, is het nu de tijd om in actie te komen! Tot en met maandag 12 juni zijn er Early Bird tickets beschikbaar voor slechts € 18,50, exclusief servicekosten. Wacht niet te lang en profiteer nog van de Early Bird prijzen. Dutch Summer Vibes Open Air belooft een spektakel te worden dat je niet wilt missen. Het is de perfecte gelegenheid om samen met vrienden te genieten van de Nederlandse zomerse sfeer, omringd door prachtige natuur aan de Zegerplas. Dans, zing en feest mee met de beste artiesten van Nederland en maak herinneringen die je nog lang zult koesteren.

Wacht niet langer en bestel nu je tickets voor Dutch Summer Vibes Open Air. Klik hier en verzeker jezelf van een plek op dit geweldige evenement. Wees er snel bij, want op = op. Zorg ervoor dat je deze zomer het feest van het jaar niet mist. Dutch Summer Vibes Open Air wacht op jou!


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.