Dutch Summer Vibes Open Air
Advertorial Evenementen

Dutch Summer Vibes Open Air: een onvergetelijk feest aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn

Het zomerseizoen komt eraan en wat is er nu beter dan een spectaculair openluchtfeest om de zomer in te luiden? Dutch Summer Vibes Open Air is hét evenement waar je bij moet zijn dit jaar. Met een fantastische line-up van topartiesten belooft het een onvergetelijke ervaring te worden. Mis het niet en bestel snel je tickets, voordat het te laat is!

Op vrijdag 7 juli wordt de prachtige locatie aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn omgetoverd tot een bruisende festivallocatie. Dutch Summer Vibes Open Air brengt de beste Nederlandse artiesten samen voor een dag vol muziek, dans en gezelligheid. Met optredens van niemand minder dan Tino Martin, Django Wagner en Henk Dissel is succes gegarandeerd.

Tino Martin, de populaire Nederlandstalige zanger, staat bekend om zijn energieke optredens en geweldige stem. Hij weet het publiek altijd mee te slepen met zijn hits zoals "Zij Weet Het" en "Laat Me Leven". Django is een veelzijdige artiest die met zijn mix van reggae, dancehall en urban een unieke sfeer creëert. Wagner, bekend van zijn aanstekelijke zomerhits, zal het publiek laten dansen en zingen met nummers als "Viva Hollandia" en "Als Jij Het Niet Meer Weet". Henk Dissel staat garant voor een feestje met zijn vrolijke en meeslepende muziek, zoals "Een Bom" en "Hé Doe Niet Zo Sexy".

Tickets

Als je erbij wilt zijn, is het nu de tijd om in actie te komen! Tot en met maandag 12 juni zijn er Early Bird tickets beschikbaar voor slechts € 18,50, exclusief servicekosten. Wacht niet te lang en profiteer nog van de Early Bird prijzen. Dutch Summer Vibes Open Air belooft een spektakel te worden dat je niet wilt missen. Het is de perfecte gelegenheid om samen met vrienden te genieten van de Nederlandse zomerse sfeer, omringd door prachtige natuur aan de Zegerplas. Dans, zing en feest mee met de beste artiesten van Nederland en maak herinneringen die je nog lang zult koesteren.

Wacht niet langer en bestel nu je tickets voor Dutch Summer Vibes Open Air. Klik hier en verzeker jezelf van een plek op dit geweldige evenement. Wees er snel bij, want op = op. Zorg ervoor dat je deze zomer het feest van het jaar niet mist. Dutch Summer Vibes Open Air wacht op jou!


Meer nieuws

Overige vandaag 17:04

Kom shoppen op de kinderkledingbeurs 29 september

Vrijdagavond 29 september is er weer een kinderkledingbeurs aan het Lauraplein in Alphen aan den Rijn. Leuke en kwalitatief goede (merk)kleding voor klassieke kledingbeurs-prijzen.

Overige vandaag 14:34

De Sportvrouw en Alphen Vitaal bundelen hun krachten

Al twaalf jaar lang is De Sportvrouw een bekende naam in de gemeente Alphen aan den Rijn. Met een gevarieerd en toegankelijk aanbod voor vrouwen zorgt deze stichting voor sport- en beweegactiviteiten op maat. Hun voornaamste doel is om meer vrouwen aan het sporten te krijgen, zodat ze actief en gezond blijven. Dit streven heeft de afgelopen jaren zijn vruchten afgeworpen. Om deze missie voort te zetten, slaat De Sportvrouw de handen ineen met Alphen Vitaal.

Advertorial Evenementen vandaag 14:11

Hobby Game Shop in Alphen: Side7 opent eerste fysieke deuren

Tien jaar geleden begon Side7 als een online winkel, maar op 30 september openen ze met trots hun allereerste fysieke winkel in Alphen aan den Rijn. Deze stap markeerde een enerverende evolutie voor het bedrijf, dat zich richt op de wereld van anime, spellen en collectibles.

Advertorial Theater vandaag 13:11

Royal Opera House nieuw seizoen 23 / 24 met buffet

Parkvilla brengt vanaf 15 oktober de eerste voorstelling van het Royal Opera House op het filmdoek. Opnames van live opera en ballet voorstellingen vanuit het wereldberoemde Royal Opera House in Covent Garden, Londen. Voor het eerst biedt Parkvilla na afloop van alle voorstellingen optioneel een steeds wisselend buffet aan.

Wonen en bouwen vandaag 11:52

Nieuwbouwproject ‘Noorderlicht’ zorgt voor dubbele reacties

In 2024 wil Woonforte beginnen met het bouwen van nieuwe woningen in het stationsgebied, tussen het spoor en de Zuidpoolsingel. Het project heet 'Noorderlicht' en is een groot nieuwbouwproject van Woonforte. Bewoners hieromheen zijn niet te spreken over de plannen.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 10:29

Seniorenactiviteiten Alphen aan den Rijn in oktober

Op zoek naar informatieve en verbindende activiteiten in de buurt? In oktober hebben we verschillende activiteiten speciaal voor senioren in Bibliotheek Alphen-Centrum.