Dutch Summer Vibes Open Air
Advertorial Evenementen

Dutch Summer Vibes Open Air: een onvergetelijk feest aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn

Het zomerseizoen komt eraan en wat is er nu beter dan een spectaculair openluchtfeest om de zomer in te luiden? Dutch Summer Vibes Open Air is hét evenement waar je bij moet zijn dit jaar. Met een fantastische line-up van topartiesten belooft het een onvergetelijke ervaring te worden. Mis het niet en bestel snel je tickets, voordat het te laat is!

Op vrijdag 7 juli wordt de prachtige locatie aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn omgetoverd tot een bruisende festivallocatie. Dutch Summer Vibes Open Air brengt de beste Nederlandse artiesten samen voor een dag vol muziek, dans en gezelligheid. Met optredens van niemand minder dan Tino Martin, Django Wagner en Henk Dissel is succes gegarandeerd.

Tino Martin, de populaire Nederlandstalige zanger, staat bekend om zijn energieke optredens en geweldige stem. Hij weet het publiek altijd mee te slepen met zijn hits zoals "Zij Weet Het" en "Laat Me Leven". Django is een veelzijdige artiest die met zijn mix van reggae, dancehall en urban een unieke sfeer creëert. Wagner, bekend van zijn aanstekelijke zomerhits, zal het publiek laten dansen en zingen met nummers als "Viva Hollandia" en "Als Jij Het Niet Meer Weet". Henk Dissel staat garant voor een feestje met zijn vrolijke en meeslepende muziek, zoals "Een Bom" en "Hé Doe Niet Zo Sexy".

Tickets

Als je erbij wilt zijn, is het nu de tijd om in actie te komen! Tot en met maandag 12 juni zijn er Early Bird tickets beschikbaar voor slechts € 18,50, exclusief servicekosten. Wacht niet te lang en profiteer nog van de Early Bird prijzen. Dutch Summer Vibes Open Air belooft een spektakel te worden dat je niet wilt missen. Het is de perfecte gelegenheid om samen met vrienden te genieten van de Nederlandse zomerse sfeer, omringd door prachtige natuur aan de Zegerplas. Dans, zing en feest mee met de beste artiesten van Nederland en maak herinneringen die je nog lang zult koesteren.

Wacht niet langer en bestel nu je tickets voor Dutch Summer Vibes Open Air. Klik hier en verzeker jezelf van een plek op dit geweldige evenement. Wees er snel bij, want op = op. Zorg ervoor dat je deze zomer het feest van het jaar niet mist. Dutch Summer Vibes Open Air wacht op jou!


Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 16:43

Stralend van binnen en van buiten? Ontdek Transformational Cupping bij Chi & Zo

Wil je van je cellulite af en wil je die plattere buik? Of heb je genoeg van die aanhoudende hoofdpijn? Voel je je belemmerd door rugpijn, zware benen of pijnlijke knieën? Zoek niet verder, want de oplossing is er: Transformational Cupping. Deze fantastische methode kan je van al deze klachten af helpen of doen verminderen.

Milieu en duurzaamheid gisteren 15:21

Starten met duurzaamheid en voedselvoorziening

Nu vandaag de dag veel producten in de supermarkt duurder worden en vaak ook van ver komen, loont het om zelf voedsel te verbouwen en lokale producten te kopen. Dit draagt bij aan betaalbaar, duurzaam en lekker leven! Om hier meer over te leren ben je zaterdag 20 april welkom bij de Groene Inspiratiemarkt van het Huis van Duurzaamheid.

Advertorial Politiek plein gisteren 14:10

GroenLinks blij met sluiting Ziendeweg voor doorgaand verkeer

GroenLinks is blij, want de Ziendeweg wordt autovrij. Volgens de partij betekent dit een enorme verbetering voor natuur, dieren en mensen die in dit gebied willen fietsen en wandelen. GroenLinks heeft hiervoor druk uitgeoefend in de raad, via acties, en door steun aan bezorgde omwonenden.

Maatschappelijk gisteren 12:59

Goede doelen ontvangen cheque van Stichting Kringloop Alphen

Goede doelen in Alphen aan den Rijn ontvingen deze week een hartverwarmende verrassing van Stichting Kringloop Alphen. Elk jaar streeft de stichting ernaar een bedrag aan goede doelen te schenken. Na een oproep aan klanten, personeel en andere geïnteresseerden werden tien organisaties geselecteerd om een cheque te ontvangen, variërend van 500 tot 1500 euro, afhankelijk van hun verzamelde punten.

Politie en handhaving gisteren 11:45

Insluiper betrapt en gearresteerd met pepperspray op zak

Afgelopen weekend werd de rust van een bewoner aan de Blijenbergstraat in Alphen aan den Rijn ruw verstoord toen er plotseling een ongewenste gast in de woning stond. De bewoner zag tot zijn verbazing een vreemde man in zijn huis staan, met zijn portemonnee in zijn hand.

Maatschappelijk gisteren 10:32

Inzamelingsactie sportkleding bij Scala College voor SPORT JE OOK MEE?!

Deze week start op alle vestigingen van het Scala College een bijzondere inzamelingsactie van sportkleding voor het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers worden aangemoedigd om gebruikte sportkleding te doneren door deze tot en met dinsdag 23 april in te leveren bij speciale containers in de hal. Gisteren stonden de eerste docenten en leerlingen al klaar om hun bijdrage te leveren.