Advertorial Evenementen

Dutch SummerVibes Open Air 2024: Het ultieme zomerfestival aan de Zegerplas

Op vrijdag 5 juli 2024 is het weer zover: Dutch SummerVibes Open Air keert terug naar de idyllische oevers van de Zegerplas in Alphen aan den Rijn voor een dag vol muziek en feest. Na een overdonderend succes vorig jaar, waarbij grootheden als Tino Martin en Django Wagner het publiek in vervoering brachten, belooft de editie van dit jaar alle verwachtingen te overstijgen.

Een line-up die belooft

De organisatie heeft niet stilgezeten en presenteert met trots een line-up die gegarandeerd alle bezoekers zal aanspreken. Met namen als Marco Schuitmaker, Wolter Kroes, John West, Yves Berende, Jesse Prins en de feestact Helemaal Top, staat Dutch SummerVibes Open Air garant voor een onvergetelijke mix van muzikale hoogtepunten. Van meeslepende ballades tot opzwepende beats, het festival biedt een divers programma dat iedere muziekliefhebber zal bekoren.

Meer dan muziek

Dutch SummerVibes Open Air is meer dan een muziekfestival; het is een ervaring. Gelegen aan de prachtige Zegerplas, biedt het festival een perfecte setting voor een zomerse dag uit. Bezoekers kunnen genieten van de zon, het water en de natuur terwijl ze luisteren naar enkele van de beste artiesten van Nederland. Daarnaast zorgen diverse food stands voor culinaire verwennerij met een verscheidenheid aan smaken die elke smaakpapil zullen prikkelen.

Een festival voor iedereen

Dutch SummerVibes Open Air is ontworpen om bezoekers (vanaf 18 jaar) een geweldige dag te bieden. Of je nu komt voor de muziek, de sfeer, of gewoon een dagje uit met vrienden of familie, het festival belooft een passende ervaring voor jong en oud. Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te dansen en te genieten van de zomer.

Mis deze fantastische dag niet en zorg ervoor dat je deel uitmaakt van Dutch SummerVibes Open Air 2024. Tickets zijn nu beschikbaar op de website. Gezien de populariteit van het evenement en de indrukwekkende line-up, wordt aangeraden om tickets vroegtijdig te kopen om teleurstelling te voorkomen. Bereid je voor op een dag vol onvergetelijke muzikale momenten aan de Zegerplas.


Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 16:17

Nieuwe koelcel en vriescel voor Voedselbank Kaag en Braassem En Nieuwkoop

Goed nieuws voor Voedselbank Kaag en Braassem En Nieuwkoop. Dankzij steun vanuit de beide gemeenten konden ze een nieuwe energiezuinige koelcel en vriescel aanschaffen. Dat gaan ze merken aan de energiekosten én de temperatuur in de loods. Rabo Impactfonds steunde de aanschaf met een donatie van € 10.000.

Gezondheid en welzijn gisteren 14:44

Stichting Help Anders voorziet meiden en vrouwen van menstruatieproducten

Op zaterdag 20 juli 2024 start Stichting Help Anders met het uitdelen van gratis menstruatieproducten als onderdeel van het project Help Elkaar Helpen. In Nederland heeft één op de tien jonge meiden en vrouwen niet altijd geld voor maandverband of tampons. Stichting Help Anders ontvangt producten van het Armoedefonds om deze meiden en vrouwen in Alphen aan den Rijn te ondersteunen.

Overige gisteren 12:40

Wereldwijd probleem met Windows 10-update: Alphen aan den Rijn nog niet getroffen

Vrijdagochtend hebben miljoenen gebruikers van Windows 10-computers wereldwijd te maken gekregen met een ernstig probleem. Bij het opstarten van hun laptops zien ze enkel een blauw scherm en ontvangen ze foutmeldingen die aangeven dat hun computer een probleem heeft en moet worden herstart. Dit leidt tot vastlopende systemen en stagnerende werkprocessen.

Sport gisteren 10:27

Noa Pet op weg naar EK U18 in Slowakije: Spannende tijden voor jonge atleet

Noa Pet, een talentvolle atleet van AAV’36 Alphen aan den Rijn, zet grote stappen in zijn atletiekcarrière. Noa is afgereisd naar Banská Bystrica, Slowakije, om deel te nemen aan het Europees Kampioenschap U18. Hij zal Nederland vertegenwoordigen op het onderdeel 400 meter horden, een discipline waarin hij al vele malen heeft uitgeblonken.

Advertorial Overige gisteren 09:24

Omgaan met adrenaline: de ultieme gids

Het is een drukke sportzomer met het EK voetbal en de Olympische Spelen. Zit jij nagelbijtend voor de televisie? Voel jij jezelf onoverwinnelijk als je favoriete team gewonnen heeft? Adrenaline speelt een belangrijke rol als we naar sportwedstrijden kijken of als we zelf actief aan sport doen. Ook op andere momenten speelt adrenaline een rol, zoals bij live wedden betFIRST en zelfs tijdens een sollicitatiegesprek of een presentatie op je werk. Wat is adrenaline en hoe werkt het?

Calamiteiten 18 jul. 2024 23:41

Agenten leveren eten af na ongeval met bezorger

Vanavond vond er een verkeersongeval plaats op de Prins Bernhardlaan ter hoogte van de Van Nesstraat. Twee auto's botsten op elkaar, wat leidde tot aanzienlijke schade aan beide voertuigen.