Advertorial Evenementen

Dutch SummerVibes Open Air 2024: Het ultieme zomerfestival aan de Zegerplas

Op vrijdag 5 juli 2024 is het weer zover: Dutch SummerVibes Open Air keert terug naar de idyllische oevers van de Zegerplas in Alphen aan den Rijn voor een dag vol muziek en feest. Na een overdonderend succes vorig jaar, waarbij grootheden als Tino Martin en Django Wagner het publiek in vervoering brachten, belooft de editie van dit jaar alle verwachtingen te overstijgen.

Een line-up die belooft

De organisatie heeft niet stilgezeten en presenteert met trots een line-up die gegarandeerd alle bezoekers zal aanspreken. Met namen als Marco Schuitmaker, Wolter Kroes, John West, Yves Berende, Jesse Prins en de feestact Helemaal Top, staat Dutch SummerVibes Open Air garant voor een onvergetelijke mix van muzikale hoogtepunten. Van meeslepende ballades tot opzwepende beats, het festival biedt een divers programma dat iedere muziekliefhebber zal bekoren.

Meer dan muziek

Dutch SummerVibes Open Air is meer dan een muziekfestival; het is een ervaring. Gelegen aan de prachtige Zegerplas, biedt het festival een perfecte setting voor een zomerse dag uit. Bezoekers kunnen genieten van de zon, het water en de natuur terwijl ze luisteren naar enkele van de beste artiesten van Nederland. Daarnaast zorgen diverse food stands voor culinaire verwennerij met een verscheidenheid aan smaken die elke smaakpapil zullen prikkelen.

Een festival voor iedereen

Dutch SummerVibes Open Air is ontworpen om bezoekers (vanaf 18 jaar) een geweldige dag te bieden. Of je nu komt voor de muziek, de sfeer, of gewoon een dagje uit met vrienden of familie, het festival belooft een passende ervaring voor jong en oud. Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te dansen en te genieten van de zomer.

Mis deze fantastische dag niet en zorg ervoor dat je deel uitmaakt van Dutch SummerVibes Open Air 2024. Tickets zijn nu beschikbaar op de website. Gezien de populariteit van het evenement en de indrukwekkende line-up, wordt aangeraden om tickets vroegtijdig te kopen om teleurstelling te voorkomen. Bereid je voor op een dag vol onvergetelijke muzikale momenten aan de Zegerplas.


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige gisteren 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport gisteren 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek gisteren 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.