SummerVibes Open Air
Advertorial Evenementen

Dutch SummerVibes Open Air: De kaartverkoop is gestart!

De verwachtingen zijn hooggespannen nu de kaartverkoop voor Dutch SummerVibes Open Air van start is gegaan. Het belooft opnieuw een onvergetelijke avond te worden, doordrenkt met muzikale magie en een line-up die indruk maakt. Dit jaar staan artiesten zoals Marco Schuitmaker, Wolter Kroes, John West, Yves Berendse, Jesse Prins en Helemaal Top op het podium. Met zoveel talent op één evenement, is succes gegarandeerd.

Vorig jaar was Dutch SummerVibes Open Air een doorslaand succes met een overvolle locatie, doordrenkt van gezelligheid en gezegend met fantastisch weer. Het belooft dit jaar niet anders te zijn, met de organisatoren die alles uit de kast trekken om een nog betere ervaring te bieden aan de bezoekers.

Voor degenen die er snel bij willen zijn, is er goed nieuws. De super early bird-tickets zijn nu beschikbaar voor slechts 15 euro (ex fee). Dit is een unieke kans om voordelig toegang te krijgen tot een van de meest spraakmakende evenementen van het jaar. Wees echter op uw hoede, want deze speciale tickets vliegen de deur uit en op = op.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de officiële website. Het is raadzaam om snel actie te ondernemen en uw tickets te bemachtigen om teleurstelling te voorkomen. Dutch SummerVibes Open Air belooft een avond te worden die niet alleen muziekliefhebbers zal bekoren, maar ook een blijvende indruk zal achterlaten vanwege de ongeëvenaarde sfeer en geweldige optredens. Mis deze kans niet om de zomer in stijl af te trappen!

Onderaan tekst 20-1.jpg

 


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.