Dutch Summer Vibes Open Air
Advertorial Evenementen

Dutch Summervibes Open Air met Tino Martin, Django Wagner, Henk Dissel en weercijfer 10

Op vrijdag 7 juli barst Dutch Summervibes Open Air los aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Met niemand minder dan Tino Martin, Django Wagner en Henk Dissel belooft het een avond vol Nederlandstalige muziek en zomerse vibes te worden. De weersvoorspellingen zijn fantastisch met volop zon, 28 graden en weercijfer 10(!). Om 19:00 uur gaan de poorten open, dus bestel snel je kaarten en mis dit muzikale spektakel niet!

Dutch Summervibes Open Air is dé gelegenheid om te genieten van de beste Nederlandstalige artiesten in een prachtige buitenlocatie. Tino Martin zal met zijn gouden stem het publiek betoveren, terwijl Django Wagner met zijn aanstekelijke muziek iedereen laat meezingen en dansen. Henk Dissel zorgt voor een feestelijke show die niemand onberoerd laat. Tussen alle live acts door zal de dj het publiek vermaken met de zijn veelzijdige manier van draaien.

Datum: Vrijdag 7 juli
Tijd: 19:00 uur
Locatie: Zegerplas, Alphen aan den Rijn

Mis deze unieke avond vol muzikaal plezier niet! Bestel snel je kaarten voor Dutch Summervibes Open Air. Wees er snel bij, want de kaarten vliegen de deur uit. "We zien je graag op vrijdag 7 juli aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn!"

Koop je kaarten >


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.   

Politiek gisteren 14:56

Cliƫntenraad GO! voor Jeugd maakt zich zorgen

De cliëntenraad van jeugdzorgorganisatie GO! voor Jeugd is niet blij met de gang van zaken rond de overgang naar een Overheids-B.V. voor jeugdzorg. Voorzitter Ludy Heemskerk uitte haar zorgen over wachtlijsten, personeelsgebrek en communicatie. Wethouder Anouk Noordermeer haalde de kou uit de lucht met een aantal toezeggingen.