Dutch Summer Vibes Open Air
Advertorial Evenementen

Dutch Summervibes Open Air met Tino Martin, Django Wagner, Henk Dissel en weercijfer 10

Op vrijdag 7 juli barst Dutch Summervibes Open Air los aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Met niemand minder dan Tino Martin, Django Wagner en Henk Dissel belooft het een avond vol Nederlandstalige muziek en zomerse vibes te worden. De weersvoorspellingen zijn fantastisch met volop zon, 28 graden en weercijfer 10(!). Om 19:00 uur gaan de poorten open, dus bestel snel je kaarten en mis dit muzikale spektakel niet!

Dutch Summervibes Open Air is dé gelegenheid om te genieten van de beste Nederlandstalige artiesten in een prachtige buitenlocatie. Tino Martin zal met zijn gouden stem het publiek betoveren, terwijl Django Wagner met zijn aanstekelijke muziek iedereen laat meezingen en dansen. Henk Dissel zorgt voor een feestelijke show die niemand onberoerd laat. Tussen alle live acts door zal de dj het publiek vermaken met de zijn veelzijdige manier van draaien.

Datum: Vrijdag 7 juli
Tijd: 19:00 uur
Locatie: Zegerplas, Alphen aan den Rijn

Mis deze unieke avond vol muzikaal plezier niet! Bestel snel je kaarten voor Dutch Summervibes Open Air. Wees er snel bij, want de kaarten vliegen de deur uit. "We zien je graag op vrijdag 7 juli aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn!"

Koop je kaarten >


Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.