Advertorial Overige

Duurzaamheid en creativiteit: relatiegeschenken op maat door Spot Communicatie

Er zijn ontelbaar veel manieren om jouw bedrijf in de spotlight te zetten. Promotionele artikelen en relatiegeschenken zijn doeltreffende en krachtige instrumenten om de zichtbaarheid van een bedrijf te vergroten en een blijvende indruk achter te laten bij klanten. Bij Spot Communicatie helpen ze jou graag met allerlei verschillende soorten relatiegeschenken!

Je kunt kiezen uit een zeer gevarieerd assortiment, zoals bijvoorbeeld pennen, sleutelhangers, kalenders, mokken, tasjes, paraplu’s en nog zoveel meer. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om praktische en bruikbare items te verstrekken die dagelijks kunnen worden gebruikt waardoor de merkbeleving wordt versterkt.

Spot Communicatie helpt jou meedenken welke artikelen bij jou passen. Het is belangrijk om bij het kiezen van promotionele artikelen en relatiegeschenken rekening te houden met de doelgroep en de boodschap die je wilt overbrengen. Bij effectieve promotie draait het om het creëren van waarde voor de ontvanger en het bouwen van positieve associaties met het merk. Duurzaamheid is een trend die bij veel organisaties momenteel speelt, ook hier hebben we voldoende mogelijkheden voor.

Costum-made

Het aanbieden van custom-made oplossingen toont flexibiliteit en de bereidheid om aan specifieke behoeften van klanten te voldoen. Dit kan variëren van volledig unieke producten tot speciale verpakkingen die passen bij de identiteit van jouw bedrijf.

Bezorging

Kom je niet uit Alphen aan den Rijn of Zoetermeer? Geen probleem, Spot Communicatie werkt landelijk. Als kers op de taart biedt Spot Communicatie ook de mogelijkheid om producten rechtstreeks bij jou aan de deur te bezorgen. Of je nu hun vestiging bezoekt of de voorkeur geeft aan persoonlijke service op kantoor, Spot Communicatie staat klaar om jouw communicatiebehoeften te vervullen, met een glimlach en toewijding.

Bekijk de website

Wil je dat we jou spotten? Neem contact op met onze Spot adviseurs Johan en Brigitte!

Telefoon 088 027 6262

E-mail: info@spot-communicatie.nl

Printing  signing  promotion  bedrijfskleding  advies & design (1600 x 900 px).png

Populaire producten

Mokken                                       

Bidons                                     

Powerbanks                            

Snoepgoed

Drinkbekers                            

Keukengerei                            

Handdoeken                           

Chocolade

Drinkflessen                           

Pennen                                        

Sokken                                         

Mintjes

Mok to go                                   

Notitieboek                              

Lippenbalsum                       

Geurkaars

Sleutelhangers                      

Paraplu                                       

Spellen                                        

Keukenschort                         

Rugtas                                                                                                     

Zaklamp                                                        

Luidspreker

Katoenen tas                                                                                      

Fleece deken                          

Shopper                 

 


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.