Dyckland winter FSTVL
Restaurant de Dyck kondigt een tweede editie van Dyckland winter FSTVL aan! Het toprestaurant met de grootste moestuin wordt op 11 en 12 februari omgetoverd in een waanzinnig winters decor waar je tijdens het culinaire festival kunt genieten van een winterse walking lunch of diner vól culinaire verrassingen.
Deze twee dagen dompelen zij jullie onder in al het heerlijks en moois wat de moestuin van de Dyck in de winter te bieden heeft.
Het Dyckland Winter FSTVL verrast in alle opzichten, maar voornamelijk op culinair gebied. In een wáánzinnig winters decor geniet je verspreid over de locatie van de 6 gangen walking lunch of het walking dinner. Een super gezellige middag of avond uit. Je proeft gerechtjes met pure smaken, de producten van eigen land, culinaire winterse verrassingen, bereidingen op open vuur in combinatie met heerlijke hartverwarmende drankjes uit de winterbar. Muziek, gezellige zithoeken met warme kleden, het winterse decor en een knisperend vuur maakt dit winterwarme festival helemaal af.
Het FSTVL wordt binnen bij de Dyck gehouden en bij goed weer ook gedeeltelijk op het terras. Je kunt dus prima binnen zitten óf je buiten opwarmen bij het gezellige vuur. Zorg in ieder geval voor lekkere warme kleding en ga het beleven.
Praktische informatie
Restaurant de Dyck ligt middenin het Groene Hart, 15 minuten van Alphen aan den Rijn en 15 minuten vanaf Schiphol. Makkelijk bereikbaar en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.
Prijzen
De kosten voor het 6 gangen walking lunch- of walking dinnermenu inclusief welkomstdrankje en sfeervolle beleving bedragen:
• € 59 per persoon | (vegetarisch)
• € 63 per persoon | (met één vis- of vleesgerechtje)
• € 66 per persoon | (met één vis- en één vleesgerechtje)
Bij je reservering vragen ze per persoon de menuprijs alvast als aanbetaling. Drankjes worden op de dag zelf ter plekke afgerekend.
Tijden
Op zaterdag 11 februari is de ontvangst tussen 16:00 uur en 18:00 uur– einde om 23:00 uur. Op zondag 12 februari is de ontvangst tussen 12:00 uur en 14:00 uur – einde om 18:00 uur.
Ben jij net zo enthousiast als wij? Reserveer jouw tickets tot 5 februari via de website.
Reserveren is mogelijk t/m 5 februari. Restitutie is mogelijk t/m 5 februari, daarna wordt 50% van de menuprijs per persoon in rekening gebracht.