Josh Walet
Advertorial Overige

Easy Unit self-storage Alphen aan den Rijn - 35 extra boxen

Al 15 jaar kunnen kleine en grote bedrijven terecht bij Easy Unit Self-Storage voor het veilig en voordelig opslaan van goederen. De opslagruimten variëren van 1 kubieke meter tot en met 100 kubieke meter. Bedrijven, ZZP’ers en particulieren kunnen deze ruimtes voor een tijdelijke periode huren.

Aanname goederen
Goederen van leveranciers worden door één van de medewerkers in ontvangst genomen en netjes in de unit gelegd. Op het moment dat de goederen zijn ontvangen en in de unit zijn opgeslagen, krijgt de huurder een telefoontje ter bevestiging. Eigenaar Frans van den Heuvel: “Dit is handig voor bijvoorbeeld ZZP’ers. Omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het inruimen van je goederen, kun je al jouw tijd aan je bedrijf besteden.”

Gratis gebruikmaken van busjes
Als huurder van een box of unit kun je bij het inboeken en uitschrijven gratis gebruik maken van twee soorten busjes: één met laadklep en één zonder. Ook op andere momenten kunnen de busjes worden gebruikt. In dit geval wordt er een kleine vergoeding gevraagd. Voor het in- en uitladen zijn steekwagens, platformwagens, pompwagens en pallets beschikbaar. Dit is een vrijblijvende service. Maar dat is niet het enige. “Service staat bij ons hoog in het vaandel.” Wat er zoal opgeslagen wordt? “Van huisraad tot kassarollen, alles kan bij ons.”

Uitbreiding: 35 extra boxen
Onlangs is Easy Unit uitgebreid met nieuwe 35 boxen, wat maakt dat de teller op 350 boxen komt te staan. Deze 35 boxen zijn nog leeg en kunnen gehuurd worden. Neem hier contact op.


Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!