Josh Walet
Advertorial Overige

Easy Unit self-storage Alphen aan den Rijn - 35 extra boxen

Al 15 jaar kunnen kleine en grote bedrijven terecht bij Easy Unit Self-Storage voor het veilig en voordelig opslaan van goederen. De opslagruimten variëren van 1 kubieke meter tot en met 100 kubieke meter. Bedrijven, ZZP’ers en particulieren kunnen deze ruimtes voor een tijdelijke periode huren.

Aanname goederen
Goederen van leveranciers worden door één van de medewerkers in ontvangst genomen en netjes in de unit gelegd. Op het moment dat de goederen zijn ontvangen en in de unit zijn opgeslagen, krijgt de huurder een telefoontje ter bevestiging. Eigenaar Frans van den Heuvel: “Dit is handig voor bijvoorbeeld ZZP’ers. Omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het inruimen van je goederen, kun je al jouw tijd aan je bedrijf besteden.”

Gratis gebruikmaken van busjes
Als huurder van een box of unit kun je bij het inboeken en uitschrijven gratis gebruik maken van twee soorten busjes: één met laadklep en één zonder. Ook op andere momenten kunnen de busjes worden gebruikt. In dit geval wordt er een kleine vergoeding gevraagd. Voor het in- en uitladen zijn steekwagens, platformwagens, pompwagens en pallets beschikbaar. Dit is een vrijblijvende service. Maar dat is niet het enige. “Service staat bij ons hoog in het vaandel.” Wat er zoal opgeslagen wordt? “Van huisraad tot kassarollen, alles kan bij ons.”

Uitbreiding: 35 extra boxen
Onlangs is Easy Unit uitgebreid met nieuwe 35 boxen, wat maakt dat de teller op 350 boxen komt te staan. Deze 35 boxen zijn nog leeg en kunnen gehuurd worden. Neem hier contact op.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 16:13

Ritmische groep Wilskracht pakt opnieuw de winst

De seniorengroep ritmische gymnastiek van Wilskracht zette in het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december tijdens de internationale DreamCup in Hoofddorp opnieuw een foutloze oefening met bal neer.

Stadshart vandaag 15:52

IJsbaan op het Rijnplein in opbouw

Van vrijdag 13 december tot en met maandag 6 januari 2020 kan er geschaatst worden op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn. De opbouw van de ijsbaan is momenteel in volle gang.

Verkeer en vervoer vandaag 15:20

Geen treinen tussen Bodegraven en Alphen

Er rijden momenteel geen treinen tussen station Bodegraven en station Alphen aan den Rijn. De oorzaak hiervan is een defecte spoorbrug.

Blog Opinie vandaag 15:11

Alphen blameert zich tegen de nummer laatst

A.V.V. Alphen is in de derde klasse A zondag vooralsnog niet meer dan een middenmoter. Toch richt men zich bij de club gelet op het ogenschijnlijk gemakkelijke programma op het winnen van de tweede periode.

Winactie Overige vandaag 14:43

Win een zitzak van Slijterij Jelfra De Toren

Kijk jij graag voetbal in stijl? En doe je dit het liefst op een relaxte en ontspannen manier? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namens Slijterij Jelfra De Toren een toffe Heineken/Champions League zitzak weggeven.