Josh Walet
Advertorial Overige

Easy Unit self-storage Alphen aan den Rijn - 35 extra boxen

Al 15 jaar kunnen kleine en grote bedrijven terecht bij Easy Unit Self-Storage voor het veilig en voordelig opslaan van goederen. De opslagruimten variëren van 1 kubieke meter tot en met 100 kubieke meter. Bedrijven, ZZP’ers en particulieren kunnen deze ruimtes voor een tijdelijke periode huren.

Aanname goederen
Goederen van leveranciers worden door één van de medewerkers in ontvangst genomen en netjes in de unit gelegd. Op het moment dat de goederen zijn ontvangen en in de unit zijn opgeslagen, krijgt de huurder een telefoontje ter bevestiging. Eigenaar Frans van den Heuvel: “Dit is handig voor bijvoorbeeld ZZP’ers. Omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het inruimen van je goederen, kun je al jouw tijd aan je bedrijf besteden.”

Gratis gebruikmaken van busjes
Als huurder van een box of unit kun je bij het inboeken en uitschrijven gratis gebruik maken van twee soorten busjes: één met laadklep en één zonder. Ook op andere momenten kunnen de busjes worden gebruikt. In dit geval wordt er een kleine vergoeding gevraagd. Voor het in- en uitladen zijn steekwagens, platformwagens, pompwagens en pallets beschikbaar. Dit is een vrijblijvende service. Maar dat is niet het enige. “Service staat bij ons hoog in het vaandel.” Wat er zoal opgeslagen wordt? “Van huisraad tot kassarollen, alles kan bij ons.”

Uitbreiding: 35 extra boxen
Onlangs is Easy Unit uitgebreid met nieuwe 35 boxen, wat maakt dat de teller op 350 boxen komt te staan. Deze 35 boxen zijn nog leeg en kunnen gehuurd worden. Neem hier contact op.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Cultuur vandaag 13:31

Culturele zondagen bij Parkvilla

Op 9 augustus vindt de tweede culturele zondag plaats bij Parkvilla. Deze zondag staat in het teken van musicalsongs. Tijdens dit musicalconcert nemen vier getalenteerde artiesten het publiek mee op een unieke reis langs de mooiste musicals, zoals Les Miserables en Wicked. Maar dat is nog niet alles!

Alphens Restaurantweek vandaag 12:26

Reserveer vanaf nu voor de Alphens Restaurantweek

Donderdag 20 t/m zondag 30 augustus is het zo ver, dan gaat de zomereditie van de Alphens Restaurantweek van start. Vanaf nu is het mogelijk om couverts te reserveren bij een van de 19 deelnemende restaurants!

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 10:39

The Center of Beauty bestaat vijf jaar!

Deze maand bestaat The Center of Beauty vijf jaar, en dat moet gevierd worden met een leuke actie. Hoe heeft eigenaresse Carmen die jaren ervaren? 

Coronavirus in Alphen vandaag 09:56

Zeven nieuwe besmettingen in Alphen

GGD Hollands Midden meldt dat er in de afgelopen week in de gemeente Alphen aan den Rijn opnieuw zeven besmettingen met corona zijn vastgesteld. Een week eerder waren dat er acht.

Wonen en bouwen vandaag 08:40

Vijf jaar sinds de val van de Julianabrug: het brugdrama in beeld

Vandaag is het vijf jaar geleden dat het brugdrama plaatsvond. Bij werkzaamheden aan de Julianabrug in Alphen ging het compleet mis. Twee hijskranen die het brugdeel inhesen vielen om en richtten een enorme ravage aan. In deze fotoreportage van de Alphense fotograaf Josh Walet nemen we je mee terug naar dat bewuste moment.