Advertorial Economie

Echt genieten Bij Hen!

Je eet er uiteraard lekker, maar vooral de gezelligheid en de bourgondische en ontspannen sfeer maken het ├ęcht genieten Bij Hen. Mensen die van goed eten houden, zijn Bij Hen overduidelijk aan het juiste adres.

De locatie is voor veel Alphenaren bekend en goed bereikbaar. Want na een wandeling rond de Zegerplas is het een must om Bij Hen even bij te komen. Geniet dan van de verse koffie met een lekker stuk taart. Wil je langskomen voor de heerlijke lunch of schuif je aan tijdens het diner: het kan allemaal.

Ook als je liever van tevoren wilt reserveren, is dat gemakkelijk online te regelen via de site www.bijhen.nl

Schuif je even aan Bij Hen?
Goede service en gastvrijheid moet Bij Hen vanzelfsprekend zijn voor alle gasten. "Daar waar nodig brengen we verbetering aan. Zoals ook aan ons concept. Het lekkere eten, gemaakt van verse producten, blijft bij onze gasten een reden om terug te komen", zegt Vivienne Winkelaar, eigenaresse van Bij Hen.

De gasten Bij Hen zijn, net als het menu, heel divers. Daarom biedt Bij Hen je graag een ruime keuze aan. Bewust, om juist datgene waar je trek in hebt, op tafel te zetten.

De ervaring Bij Hen beleven?
Je voelt je als gast direct welkom bij binnenkomst en de menukaart heeft ontzettend veel te bieden. Kip is zeker een van de specialiteiten, maar daarnaast valt er nog zoveel meer te genieten Bij Hen! Gasten kiezen bovendien voor een bijgerecht wat Bij Hen past. Iedereen wil iets anders en Bij Hen kan dat gewoon. "Het liefst zetten we die bijgerechten midden op tafel, zodat je ze met elkaar kunt delen: het 'shared dining' concept. Daarom is het Bij Hen zo gezellig. Hier komen mensen naar toe om in gezellige sfeer bourgondisch te genieten van ons uitgebreide menu", stelt Winkelaar.

Maar er is meer...
Heb je iets te vieren? Dan is Bij Hen de ideale omgeving om je feest te vieren. Er is een prachtig mooie ruimte boven het restaurant, die gebruikt kan worden voor een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of andere gelegenheid. 

Kom genieten Bij Hen!
Bij Hen is een stoere zaak waar je kwalitatief heel goed kunt eten. Vier keer per jaar verandert Bij Hen van kaart en spelen ze in op de seizoenen. Smakelijke wintergroenten als geroosterde pastinaak en knolselderij staan op dit moment op de menukaart

Actie: gratis bijgerecht naar keuze!
Bij Hen spelen de bijgerechten een hoofdrol! Kies een vlees-, vega- of visgerecht en vul dit aan met een bijgerecht naar keuze. Van 12 tot en met 30 november krijg één bijgerecht per persoon gratis als je bij ons komt dineren. 

Reserveer snel via 0172 820 002 of www.bijhen.nl. Welk bijgerecht kom jij proeven Bij Hen?


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:49

Werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite

Sophie en Floor werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite. Samen met hun collega’s zetten ze zich elke dag weer in voor de beste zorg. Wat adviseren zij als iemand als wijkverpleegkundige wil werken?

Calamiteiten gisteren 17:16

Gevluchte bestuurder blijkt 27-jarige man uit Boskoop

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari reed een bestuurder van een personenauto tegen een boom aan, waarna de bestuurder op de vlucht sloeg. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de eigenaar van de auto een 27-jarige man uit Boskoop is.

Rechtszaak gisteren 16:32

Verdachte in verkrachtingszaak blijft voorlopig vastzitten

Op 30 september 2019 verkrachtte een 26-jarige verdachte een vrouw in Kerk en Zanen. Volgens de verdachte ging het niet om een verkrachting, de vrouw zou zelf van harde seks houden. Het Openbaar Ministerie (OM) en de Haagse rechtbank geloofden het verhaal van de verdachte niet.

Blog Opinie gisteren 15:53

Geen tegenstand voor slordig spelend ARC

ARC moest zaterdag in principe een makkie hebben aan het bezoekende Achilles’29. De opponent uit Groesbeek met louter onuitspreekbare namen pakte dit seizoen immers slechts een punt. Ondanks het feit dat de thuisclub slordig en in een veel te laag tempo speelde, werd het ook een simpele overwinning.

Overige gisteren 15:17

Muse: een nieuw gedicht van de Alphense stadsdichter

Afgelopen weekend vond het Open Podium Alphen (OPA) plaats bij Soos aan den Rijn. De avond stond in het teken van Poetry meets Blues. De Alphense stadsdichter Lisa Veldkamp heeft hierover een gedicht gemaakt.