Advertorial Economie

Echt genieten Bij Hen!

Je eet er uiteraard lekker, maar vooral de gezelligheid en de bourgondische en ontspannen sfeer maken het ├ęcht genieten Bij Hen. Mensen die van goed eten houden, zijn Bij Hen overduidelijk aan het juiste adres.

De locatie is voor veel Alphenaren bekend en goed bereikbaar. Want na een wandeling rond de Zegerplas is het een must om Bij Hen even bij te komen. Geniet dan van de verse koffie met een lekker stuk taart. Wil je langskomen voor de heerlijke lunch of schuif je aan tijdens het diner: het kan allemaal.

Ook als je liever van tevoren wilt reserveren, is dat gemakkelijk online te regelen via de site www.bijhen.nl

Schuif je even aan Bij Hen?
Goede service en gastvrijheid moet Bij Hen vanzelfsprekend zijn voor alle gasten. "Daar waar nodig brengen we verbetering aan. Zoals ook aan ons concept. Het lekkere eten, gemaakt van verse producten, blijft bij onze gasten een reden om terug te komen", zegt Vivienne Winkelaar, eigenaresse van Bij Hen.

De gasten Bij Hen zijn, net als het menu, heel divers. Daarom biedt Bij Hen je graag een ruime keuze aan. Bewust, om juist datgene waar je trek in hebt, op tafel te zetten.

De ervaring Bij Hen beleven?
Je voelt je als gast direct welkom bij binnenkomst en de menukaart heeft ontzettend veel te bieden. Kip is zeker een van de specialiteiten, maar daarnaast valt er nog zoveel meer te genieten Bij Hen! Gasten kiezen bovendien voor een bijgerecht wat Bij Hen past. Iedereen wil iets anders en Bij Hen kan dat gewoon. "Het liefst zetten we die bijgerechten midden op tafel, zodat je ze met elkaar kunt delen: het 'shared dining' concept. Daarom is het Bij Hen zo gezellig. Hier komen mensen naar toe om in gezellige sfeer bourgondisch te genieten van ons uitgebreide menu", stelt Winkelaar.

Maar er is meer...
Heb je iets te vieren? Dan is Bij Hen de ideale omgeving om je feest te vieren. Er is een prachtig mooie ruimte boven het restaurant, die gebruikt kan worden voor een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of andere gelegenheid. 

Kom genieten Bij Hen!
Bij Hen is een stoere zaak waar je kwalitatief heel goed kunt eten. Vier keer per jaar verandert Bij Hen van kaart en spelen ze in op de seizoenen. Smakelijke wintergroenten als geroosterde pastinaak en knolselderij staan op dit moment op de menukaart

Actie: gratis bijgerecht naar keuze!
Bij Hen spelen de bijgerechten een hoofdrol! Kies een vlees-, vega- of visgerecht en vul dit aan met een bijgerecht naar keuze. Van 12 tot en met 30 november krijg één bijgerecht per persoon gratis als je bij ons komt dineren. 

Reserveer snel via 0172 820 002 of www.bijhen.nl. Welk bijgerecht kom jij proeven Bij Hen?


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!