Eco Coiffures

Eco Coiffures doet mee aan de actie ‘MISSIE 538’ om de voedselbank te steunen

Renate Verhage, eigenaresse van Eco Coiffures, heeft met hulp van haar klanten in een korte tijd al bijna 100 pakketten voor de voedselbank kunnen doneren vanuit de actie van Radio 538. ‘’Mijn klanten kunnen nu toch niet naar de kapper, dus ik dacht, wellicht willen ze het goede doel steunen!’’ Rond 18:15 uur is Renate te horen in de uitzending van Radio 538.

‘’Ik werd door Radio 583 gebeld omdat mijn donaties opvielen, dit gezien het feit ik deze actie woensdagavond 16 december pas heb aangemaakt. Nu heb ik, met hulp van mijn lieve ECO klanten, al bijna 100 pakketten kunnen schenken aan de voedselbank’’, vertelt de kapster. Hoe zij dit voor elkaar heeft gekregen? ‘’Nou, door een lege stoel’’, lacht ze.

Met een lege stoel doelt Renate natuurlijk op het feit dat Eco Coiffures maandag 14 december de deuren voor de tweede keer moest sluiten door de lockdown. ‘’Zo snel, zonder daar invloed op te hebben, dan staat je leven ineens op z'n kop. Iets waar mensen die bij de voedselbank terecht komen helaas alles van weten. Ik hoorde gister op de radio de actie voor de voedselbank en dacht: daar wil ik aan mee doen! Samen met het ECO-Team.’’

MISSIE 538

Maar Renate wil meer pakketten verzamelen voor de voedselbank. Voor diegene die de kapster een beetje kennen weten dat zij dingen graag goed aanpakt. “Hoe gaaf zou het zijn als er nóg meer mensen meedoen met ‘MISSIE 538’ van Radio 538? Dan kunnen we samen een mooi bedrag ophalen voor dit goede doel.’’ Renate is duidelijk: ‘’Je kunt nu toch niet naar de kapper, dus wellicht houd je wat geld over en ben jij ook bereid deze voedselbank actie te steunen.’’

Het doel is om 538 euro op te halen. ‘’Een bedrag dat haalbaar is, maar wat ik niet alleen kan doneren.’’ Met € 5 kun je al één voedselpakket doneren en dat maakt hét verschil volgens Renate. ‘’Uiteraard is elke donatie welkom, hoe klein ook. Hoe meer mensen doneren hoe beter!’’

Renate heeft nu al € 463 opgehaald! Wil jij ook doneren? Klik dan hier.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:06

Megajacht Vanish vaart door de Rijn

Zaterdagochtend was het weer raak. Door de Rijn voer weer een megajacht, wat zoals gewoonlijk weer veel bekijks trok. 

Advertorial Overige vandaag 10:39

Gebarencursus in AquaRijn gaat weer van start

Vanaf woensdag 10 februari start een nieuwe gebarentaalcursus voor beginners (NGT). De cursus duurt twaalf weken en vindt plaats in Buurthuis AquaRijn van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Overige vandaag 09:02

Sponsorpaal compenseert inzamelingsacties Alphense Voedselbank

Door alle maatregelen rondom corona heeft Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken al tien maanden geen inzamelingsacties kunnen houden in supermarkten. Daarom plaatste de Voedselbank deze week een zogeheten sponsorpaal bij Albert Heijn Konincks in Koudekerk. Andere supermarkten in Alphen volgen binnenkort. 

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Avondklok

Ach ja, die avondklok. Voor een heleboel mensen maakt dat helemaal niks uit. Die kwamen toch al niet buiten na 9 uur ’s avonds. Soms uit gewoonte en soms omdat er toch niets te beleven viel op straat en in de horeca.