AVV Alphen

Ed de Goeij is de nieuwe keeperstrainer van AVV Alphen

AVV Alphen heeft Ed de Goeij (55), voormalig Nederlands doelman en international, aangesteld als nieuwe keeperstrainer. Deze aanstelling moet de rol van keeper bij AVV Alphen een positieve impuls geven.

Het is volgens de Alphense voetbalvereniging een volgende positieve stap in het optimaliseren van de opleiding bij keepers in de jeugd en de senioren-selectie. “De keepers zijn bij veel verenigingen een ondergeschoven kindje die geen aandacht krijgt, maar de AVV Alphen neemt deze doelgroep serieus.”

Met de aanstelling van Ed de Goeij gaat AVV Alphen dus ook op dit vlak stappen maken en hun keepers specifiek met keeperstrainingen opleiden. “Naast keepers opleiden en ontwikkelen zal De Goeij ook samen met de Technische jeugdcoördinator proberen om keepers enthousiast te maken om hem te ondersteunen bij de trainingen en zich hierin te ontwikkelen”, aldus AVV Alphen.

Keepersschool Ed de Goeij kwam in beeld door Joop Lankhaar die als Technisch Jeugdcoördinator is verbonden aan de jeugdopleiding bij de AVV Alphen. Gouwenaar De Goeij kent Joop Lankhaar al vanaf hun 15e jaar toen ze beide werden geselecteerd voor de jeugdteams van het Nederlands elftal. Tot en met Jong Oranje bleven ze zich in de kijker spelen. De gesprekken tussen de technische zaken van jeugd en senioren waren met Ed de Goeij positief. Daardoor konden snel de handen worden geschud voor de samenwerking.

Door de aanstelling van Ed de Goeij voor 2022-2023 met zijn keepersschool zal de huidige keepersschool MHD en keeperstrainer Marco Gerrits volgend seizoen niet meer terugkeren in hun functie bij senioren en jeugd als keeperstrainers.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport gisteren 16:41

Alphense tweeling wint Rijswijkse wielermeerdaagse

In Rijswijk ging de jeugd drie dagen lang de strijd tegen elkaar aan op de racefiets tijdens de Rijkswijkse wielermeerdaagse. De Alphense Quinty en Sanne Keijzer kwamen ook in actie.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 14:12

Nieuwe Rede: uniek wonen tussen water en polder

Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in het unieke, eigentijdse nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Naast de unieke ligging tussen water en polder zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, flexibel indeelbaar en toekomstbestendig. Bovendien zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Lees snel verder en ontdek de unieke plek en het woningaanbod.