Edwin Evers band knallende afsluiter Zomerspektakel

Het Zomerspektakel aan het Meer zit erop. Dag drie werd afgesloten met de Rabo Family Obstacle Run, kidsactiviteiten en optredens van bekende artiesten zoals Davina Michelle en de Edwin Evers Band.

De dag begon al druk met zo'n 6000 bezoekers voor de Zomerdienst aan het Meer. Het weer werkte mee gister, het was droog en de tempratuur was goed waardoor er ook een hoop bezoekers naar het terrein kwamen voor de Obstacle Run en het middagprogramma. 

Vanaf 18.00 uur stonden Davina Michelle, Nielson, Helemaal Top en de Edwin Evers Band op het programma. Davina Michelle bracht eigen nummers en covers ten gehore. De mannen van Helemaal Top maakte er zoals altijd een feest van. Edwin Evers mocht het Zomerspektakel afsluiten met zijn band. 

Ondanks dat het zaterdagmiddagprogramma gecanceld moest worden was ook deze editie weer geslaagd en zijn er duizenden bezoekers uit Alphen en omstreken richting de Zegerplas gekomen om te genieten van een uniek programma. De organisatie ontvangt alweer veel complimenten via social media voor het geslaagde festival. Ook dit jaar wisten zij weer met een grote groep vrijwilligers een knallend evenement te organiseren die Alphen aan den Rijn op de kaart zet.

 

 

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 09:43

Resultaten coronatesten afgelopen week: weinig personen testen positief

In de week van 22 tot en met 28 juni zijn er in de corona teststraten in de regio Hollands Midden in totaal 2969 coronatesten afgenomen. Hiervan is tot nu toe slechts 0,3% positief getest, in totaal 10 personen. Ook zijn er geen nieuwe coronaclusters ontstaan.

Coronavirus in Alphen vandaag 08:58

Voedselbank krijgt langer steun van de gemeente

Pakketten worden inmiddels weer verstrekt aan klanten van de Voedselbank, maar voor sommige huishoudens is dit niet voldoende. Zij krijgen aanvullend een waardebon. Aangezien dit ook na 1 juni 2020 noodzakelijk is, wordt de subsidietermijn verlengd naar 1 augustus 2020.

Sport gisteren 18:21

Binnensporten weer mogelijk op drie gemeentelijke locaties

Vanaf woensdag 1 juli is het toegestaan om weer binnen te sporten. Als beheerder komt Gemeente Alphen aan den Rijn verenigingen tegemoet die gebruik willen maken van de gemeentelijke sportaccommodaties. De overheid stelt echter stevige voorwaarden aan het gebruik van een accommodatie. Zomaar een locatie openstellen is met deze voorwaarden niet verantwoord. Daarom heeft de gemeente er als start voor gekozen om drie sportlocaties te openen, verspreid in de gemeente.

Overige gisteren 17:39

Wijkcentrum Kaju Putih officieel geopend

Op woensdagmiddag 1 juli vond de officiële opening plaats van het nieuwe wijkcentrum Kaju Putih. De sleutel werd overhandigd aan oud-bestuurslid van Kaju Putih, Oom Nico Tamaelasapal, in het bijzijn van wethouder Kees van Velzen en andere belangstellenden.