Advertorial Cultuur

Een avond om verliefd te worden bij Castellum

Prosecco, heerlijke hapjes, een goedgevulde goodybag en Jan Kooijman op het witte doek. Op woensdag 13 februari presenteert Castellum een avond om verliefd op te worden. Gun jezelf en je vriendinnen de dag voor Valentijnsdag een geweldige avond en kom naar de Ladies Night 'Verliefd op Cuba'.

Voorafgaand én in de pauze van deze opvolger van de megahit 'Verliefd op Ibiza' kan geshopt worden in de foyer waar verschillende stands staan. Door de grote vraag naar kaarten zijn er twee vertoningen. De 1ste begint om 19.45 uur en de extra voorstelling om 20.30 uur. Vanaf februari draait de film in de reguliere programmering.

Jan Kooijman heeft voor zijn rol een ware metamorfose ondergaan. Hij ging extra naar de sportschool en zijn korte kapsel en nieuwe tattoos maken het plaatje helemaal compleet om de badboy te spelen die vele vrouwen het hoofd op hol brengt. Ook bij Loes het hoofdpersonage in ‘Verliefd op Cuba. Als ze gebeld wordt dat haar dochter gaat trouwen met een Cubaan boekt ze meteen een vlucht naar Cuba om het huwelijk tegen te houden. Tijdens haar verblijf op Cuba wordt Loes verliefd op de vrouwenverslinder Juan, gespeeld door Jan Kooijman!

Voor tickets en het actuele filmaanbod: www.theatercastellum.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.