Advertorial Cultuur

Een avond om verliefd te worden bij Castellum

Prosecco, heerlijke hapjes, een goedgevulde goodybag en Jan Kooijman op het witte doek. Op woensdag 13 februari presenteert Castellum een avond om verliefd op te worden. Gun jezelf en je vriendinnen de dag voor Valentijnsdag een geweldige avond en kom naar de Ladies Night 'Verliefd op Cuba'.

Voorafgaand én in de pauze van deze opvolger van de megahit 'Verliefd op Ibiza' kan geshopt worden in de foyer waar verschillende stands staan. Door de grote vraag naar kaarten zijn er twee vertoningen. De 1ste begint om 19.45 uur en de extra voorstelling om 20.30 uur. Vanaf februari draait de film in de reguliere programmering.

Jan Kooijman heeft voor zijn rol een ware metamorfose ondergaan. Hij ging extra naar de sportschool en zijn korte kapsel en nieuwe tattoos maken het plaatje helemaal compleet om de badboy te spelen die vele vrouwen het hoofd op hol brengt. Ook bij Loes het hoofdpersonage in ‘Verliefd op Cuba. Als ze gebeld wordt dat haar dochter gaat trouwen met een Cubaan boekt ze meteen een vlucht naar Cuba om het huwelijk tegen te houden. Tijdens haar verblijf op Cuba wordt Loes verliefd op de vrouwenverslinder Juan, gespeeld door Jan Kooijman!

Voor tickets en het actuele filmaanbod: www.theatercastellum.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 11:06

Ernstig ongeval Amerikalaan

Er heeft een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Amerikalaan. Een vrouw (voetganger) is hierbij geschept door een personenauto.

Verkeer en vervoer gisteren 10:32

Nieuwe dienstregeling: wat zijn de gevolgen voor Alphen?

Vandaag, op zondag 15 december, is de nieuwe dienstregeling ingegaan. Niet alleen NS, maar ook Arriva voert wijzigingen door, onder andere om beter aan te sluiten op de nieuwe dienstregeling van NS. Wat betekent de nieuwe dienstregeling voor Alphen aan den Rijn?

Politiek 14 dec. 2019 15:29

Afvalstoffenheffing stijgt fors in Alphen aan den Rijn

De gemeentelijke afvalstoffenheffing gaat komend jaar met 9 procent omhoog. Ook in 2021 en 2022 zal dit ongeveer het geval zijn. Wethouder Kees van Velzen (financiën) kiest voor een verhoging in drie termijnen in plaats van een zeer forse verhoging in één keer.

Politiek 14 dec. 2019 15:16

Magneetvissen verboden in hele gemeente

Gemeente Alphen aan den Rijn verbiedt het populaire magneetvissen. Deze hobby is te gevaarlijk, zo meldt burgemeester Liesbeth Spies. Het risico bestaat dat wapens of munitie worden opgevist die recent zijn en niet uit de Tweede Wereldoorlog.

Evenementen 14 dec. 2019 12:46

Ontmoet de Kerstman bij Winkelcentrum de Baronie

Op zaterdag 21 december van 13:00 tot 16:00 uur kun je bij Winkelcentrum de Baronie de Kerstman ontmoeten. De Kerstman verwelkomt iedereen om een foto met hem te maken en hij deelt heerlijke chocoladekransjes van Martinez Chocolatier uit!