AM Fit Lifestyle
Advertorial Gezondheid en welzijn

Een betere en gelukkigere versie van jezelf worden? Amanda helpt je hierbij

Toen het leven van de Alphense Amanda in 2020 ineens op zijn kop stond besloot zij dat het anders moest en dat zij een nieuw avontuur aan zou gaan met zichzelf. Dit avontuur resulteerde in AM Fit Lifestyle. Bij AM Fit Lifestyle helpt Amanda jou om de beste en gelukkigste versie van jezelf te worden.

“In 2020 stond mijn leven flink op zijn kop. Ik raakte door Covid mijn baan kwijt, aan mijn huwelijk kwam een einde en ik moest samen met mijn kinderen verhuizen. Door al deze tegenslagen kwam ik in een burn-out terecht”, vertelt Amanda. “Ik raakte alles kwijt wat ik lief had, maar bovenal mijzelf. Door mijn twee fantastische kinderen wist ik dat opgeven geen optie was en besloot ik dus op zoek te gaan naar de beste en gelukkigste versie van mijzelf.”

Dat ze haar doel daarin behaald heeft is wel duidelijk. En dit geluk geeft Amanda graag door aan anderen. “Ik wil mijn kennis en ervaring delen en zo anderen helpen om datzelfde doel te bereiken. Met wekelijks een full body workout van 20 minuten en advies voor een makkelijk en gezond voedingspatroon help ik mensen om weer beter in hun vel te zitten. Daarmee ondersteun ik ook bij het versterken van de mindset”, legt Amanda uit.

Total body workout

Bij AM Fit Lifestyle wordt er getraind met behulp van Bodytec. “Bodytec is eigenlijk een beetje het geheim onder de sterren, het is een total body workout van 20 minuten, waarbij alle grote spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) tegelijkertijd in één keer worden getraind. Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van EMS, Electro Muscle Stimulation. Tijdens de intensieve Bodytec training gebruik je 95% van al je spieren en verbrandt het lichaam calorieën. In de daarop volgende dagen, wanneer de spieren gaan herstellen, blijf je calorieën verbranden. Vandaar dat één keer in de week voldoende is”, verklaart Amanda.

Programma van drie maanden

Bij AM Fit Lifestyle krijg je eerst een intakegesprek. “Hier bespreken we samen hoe het met de cliënt gaat en waar hij of zij tegen aan loopt. Op basis van de doelen en wensen ga ik een persoonlijk plan maken. Elk programma duurt minstens drie maanden. We gaan wekelijks trainen, ik maak een op maat voedingsschema en geef tips en advies tijdens onze maandelijkse coaching. Of iemand wil afvallen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk”, aldus Amanda. “Ook wanneer iemand alleen wil komen trainen geef ik een persoonlijk voedingsschema op maat mee voor één week, die krijgt de cliënt van mij cadeau, zodat ze weten wat een gezond voedingspatroon is om fit te zijn en je goed in je vel te voelen.”

Specialist Rug en Astma, COPD, Post Long Covid

“Sinds kort ben ik ook gespecialiseerd in nek- en rugklachten, dus naast het afslanken begeleid ik ook mensen met rugklachten en hernia’s om weer sterker te worden. Het voordeel van deze manier van trainen is dat er weinig tot geen belasting op je gewrichten komt”, legt Amanda uit. “Je hoeft geen gekke bewegingen te maken, het is daarom heel toegankelijk. Bodytec is uitermate geschikt als trainingsvorm waar andere trainingsvormen niet mogelijk zijn."

"Voor mensen met luchtwegklachten is dit helaas snel het geval. Doordat er met Bodytec geen aanspraak op hart-long conditie kan worden gemaakt om de spieren op kracht te kunnen trainen, wordt de belasting op de luchtwegen en longen tot een minimum beperkt. Bewegen gebeurt alleen daar waar de conditie toereikend is zonder verzuring. Een uitkomst voor mensen met luchtwegklachten om spierverval tegen te gaan of spieren weer op te kunnen bouwen! Het is zo mooi om mensen ook op die manier te kunnen helpen”, sluit Amanda af.

Aanmelden

Wil jij ook één van de vele programma’s volgen die Amanda te bieden heeft? En een gezonde, sterke en gelukkige versie van jezelf worden? Meld je dan gauw aan via de website.


Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 17:10

Maak je fiets winterklaar met VoorFietsen

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat betekent dat de straten langzaam maar zeker bedekt raken met de gevallen bladeren. Een prachtig gezicht, maar ook een signaal dat de wegen en fietspaden glad kunnen worden. Als je je afvraagt of jouw fiets klaar is voor de komende wintermaanden, dan is het hoog tijd om actie te ondernemen. Maak een afspraak bij VoorFietsen om jouw fiets winterproof te maken en geniet zorgeloos van je fietstochten.

Politie en handhaving gisteren 16:19

Vermiste Louiza Loukili (16) terecht

De zestienjarige Louiza werd sinds 15 september vermist en is inmiddels na bijna drie weken in goede gezondheid gevonden.

Advertorial Winkels gisteren 15:24

Al 3 jaar lekker borrelen bij Taste aan den Rijn

Delicatessenwinkel Taste aan den Rijn is jarig! Haar deuren zijn al geopend sinds oktober 2020, wat betekent dat de winkel inmiddels 3 jaar lang de Alphenaren voorziet van lekkernijen. Om dit te vieren heeft Taste aan den Rijn een actie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 14:32

Zwemwaterseizoen eindigt na een succesvolle zomer

Op 1 oktober is het zwemwaterseizoen van 2023 officieel beëindigd. Alle maatregelen zijn ingetrokken bij zwemlocaties. Na het succes van afgelopen zomer bij zwemlocatie Zegersloot, komt het waterseizoen tot zijn einde.

Advertorial Cinema gisteren 13:38

The Blue Caftan op de Coming Out Day bij Parkvilla

De acteerprestaties van Saleh Bakri en Lubna Azabal (Incendies, Adam) zorgen samen met de prachtige cinematografie voor een aangrijpende, warme en universele film genaamd The Blue Caftan. Parkvilla vertoont deze film in het kader van de Coming Out Day op woensdag 11 oktober 2023.

Overige gisteren 12:45

Juffrouw Gerda na 49 jaar met pensioen

Als je bij De Thermen2 komt zul je haar wel kennen. Gerda is jarenlang hét gezicht geweest van het zwembad. Nu, na bijna een halve eeuw gaat ze met pensioen.