AM Fit Lifestyle
Advertorial Gezondheid en welzijn

Een betere en gelukkigere versie van jezelf worden? Amanda helpt je hierbij

Toen het leven van de Alphense Amanda in 2020 ineens op zijn kop stond besloot zij dat het anders moest en dat zij een nieuw avontuur aan zou gaan met zichzelf. Dit avontuur resulteerde in AM Fit Lifestyle. Bij AM Fit Lifestyle helpt Amanda jou om de beste en gelukkigste versie van jezelf te worden.

“In 2020 stond mijn leven flink op zijn kop. Ik raakte door Covid mijn baan kwijt, aan mijn huwelijk kwam een einde en ik moest samen met mijn kinderen verhuizen. Door al deze tegenslagen kwam ik in een burn-out terecht”, vertelt Amanda. “Ik raakte alles kwijt wat ik lief had, maar bovenal mijzelf. Door mijn twee fantastische kinderen wist ik dat opgeven geen optie was en besloot ik dus op zoek te gaan naar de beste en gelukkigste versie van mijzelf.”

Dat ze haar doel daarin behaald heeft is wel duidelijk. En dit geluk geeft Amanda graag door aan anderen. “Ik wil mijn kennis en ervaring delen en zo anderen helpen om datzelfde doel te bereiken. Met wekelijks een full body workout van 20 minuten en advies voor een makkelijk en gezond voedingspatroon help ik mensen om weer beter in hun vel te zitten. Daarmee ondersteun ik ook bij het versterken van de mindset”, legt Amanda uit.

Total body workout

Bij AM Fit Lifestyle wordt er getraind met behulp van Bodytec. “Bodytec is eigenlijk een beetje het geheim onder de sterren, het is een total body workout van 20 minuten, waarbij alle grote spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) tegelijkertijd in één keer worden getraind. Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van EMS, Electro Muscle Stimulation. Tijdens de intensieve Bodytec training gebruik je 95% van al je spieren en verbrandt het lichaam calorieën. In de daarop volgende dagen, wanneer de spieren gaan herstellen, blijf je calorieën verbranden. Vandaar dat één keer in de week voldoende is”, verklaart Amanda.

Programma van drie maanden

Bij AM Fit Lifestyle krijg je eerst een intakegesprek. “Hier bespreken we samen hoe het met de cliënt gaat en waar hij of zij tegen aan loopt. Op basis van de doelen en wensen ga ik een persoonlijk plan maken. Elk programma duurt minstens drie maanden. We gaan wekelijks trainen, ik maak een op maat voedingsschema en geef tips en advies tijdens onze maandelijkse coaching. Of iemand wil afvallen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk”, aldus Amanda. “Ook wanneer iemand alleen wil komen trainen geef ik een persoonlijk voedingsschema op maat mee voor één week, die krijgt de cliënt van mij cadeau, zodat ze weten wat een gezond voedingspatroon is om fit te zijn en je goed in je vel te voelen.”

Specialist Rug en Astma, COPD, Post Long Covid

“Sinds kort ben ik ook gespecialiseerd in nek- en rugklachten, dus naast het afslanken begeleid ik ook mensen met rugklachten en hernia’s om weer sterker te worden. Het voordeel van deze manier van trainen is dat er weinig tot geen belasting op je gewrichten komt”, legt Amanda uit. “Je hoeft geen gekke bewegingen te maken, het is daarom heel toegankelijk. Bodytec is uitermate geschikt als trainingsvorm waar andere trainingsvormen niet mogelijk zijn."

"Voor mensen met luchtwegklachten is dit helaas snel het geval. Doordat er met Bodytec geen aanspraak op hart-long conditie kan worden gemaakt om de spieren op kracht te kunnen trainen, wordt de belasting op de luchtwegen en longen tot een minimum beperkt. Bewegen gebeurt alleen daar waar de conditie toereikend is zonder verzuring. Een uitkomst voor mensen met luchtwegklachten om spierverval tegen te gaan of spieren weer op te kunnen bouwen! Het is zo mooi om mensen ook op die manier te kunnen helpen”, sluit Amanda af.

Aanmelden

Wil jij ook één van de vele programma’s volgen die Amanda te bieden heeft? En een gezonde, sterke en gelukkige versie van jezelf worden? Meld je dan gauw aan via de website.


Meer nieuws

Advertorial Evenement vandaag 09:18

Mr. Massada treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Op 7 juli 2024 zal het allereerste landelijke Molukse Festival: het Sama Sama Maluku Festival plaatsvinden. Johnny Manuhutu, beter bekend als Mr. Massada, zal daar een prominente rol spelen. Het festival belooft een combinatie te zijn van Molukse muziek en heerlijk eten.

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.