AM Fit Lifestyle
Advertorial Gezondheid en welzijn

Een betere en gelukkigere versie van jezelf worden? Amanda helpt je hierbij

Toen het leven van de Alphense Amanda in 2020 ineens op zijn kop stond besloot zij dat het anders moest en dat zij een nieuw avontuur aan zou gaan met zichzelf. Dit avontuur resulteerde in AM Fit Lifestyle. Bij AM Fit Lifestyle helpt Amanda jou om de beste en gelukkigste versie van jezelf te worden.

“In 2020 stond mijn leven flink op zijn kop. Ik raakte door Covid mijn baan kwijt, aan mijn huwelijk kwam een einde en ik moest samen met mijn kinderen verhuizen. Door al deze tegenslagen kwam ik in een burn-out terecht”, vertelt Amanda. “Ik raakte alles kwijt wat ik lief had, maar bovenal mijzelf. Door mijn twee fantastische kinderen wist ik dat opgeven geen optie was en besloot ik dus op zoek te gaan naar de beste en gelukkigste versie van mijzelf.”

Dat ze haar doel daarin behaald heeft is wel duidelijk. En dit geluk geeft Amanda graag door aan anderen. “Ik wil mijn kennis en ervaring delen en zo anderen helpen om datzelfde doel te bereiken. Met wekelijks een full body workout van 20 minuten en advies voor een makkelijk en gezond voedingspatroon help ik mensen om weer beter in hun vel te zitten. Daarmee ondersteun ik ook bij het versterken van de mindset”, legt Amanda uit.

Total body workout

Bij AM Fit Lifestyle wordt er getraind met behulp van Bodytec. “Bodytec is eigenlijk een beetje het geheim onder de sterren, het is een total body workout van 20 minuten, waarbij alle grote spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) tegelijkertijd in één keer worden getraind. Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van EMS, Electro Muscle Stimulation. Tijdens de intensieve Bodytec training gebruik je 95% van al je spieren en verbrandt het lichaam calorieën. In de daarop volgende dagen, wanneer de spieren gaan herstellen, blijf je calorieën verbranden. Vandaar dat één keer in de week voldoende is”, verklaart Amanda.

Programma van drie maanden

Bij AM Fit Lifestyle krijg je eerst een intakegesprek. “Hier bespreken we samen hoe het met de cliënt gaat en waar hij of zij tegen aan loopt. Op basis van de doelen en wensen ga ik een persoonlijk plan maken. Elk programma duurt minstens drie maanden. We gaan wekelijks trainen, ik maak een op maat voedingsschema en geef tips en advies tijdens onze maandelijkse coaching. Of iemand wil afvallen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk”, aldus Amanda. “Ook wanneer iemand alleen wil komen trainen geef ik een persoonlijk voedingsschema op maat mee voor één week, die krijgt de cliënt van mij cadeau, zodat ze weten wat een gezond voedingspatroon is om fit te zijn en je goed in je vel te voelen.”

Specialist Rug en Astma, COPD, Post Long Covid

“Sinds kort ben ik ook gespecialiseerd in nek- en rugklachten, dus naast het afslanken begeleid ik ook mensen met rugklachten en hernia’s om weer sterker te worden. Het voordeel van deze manier van trainen is dat er weinig tot geen belasting op je gewrichten komt”, legt Amanda uit. “Je hoeft geen gekke bewegingen te maken, het is daarom heel toegankelijk. Bodytec is uitermate geschikt als trainingsvorm waar andere trainingsvormen niet mogelijk zijn."

"Voor mensen met luchtwegklachten is dit helaas snel het geval. Doordat er met Bodytec geen aanspraak op hart-long conditie kan worden gemaakt om de spieren op kracht te kunnen trainen, wordt de belasting op de luchtwegen en longen tot een minimum beperkt. Bewegen gebeurt alleen daar waar de conditie toereikend is zonder verzuring. Een uitkomst voor mensen met luchtwegklachten om spierverval tegen te gaan of spieren weer op te kunnen bouwen! Het is zo mooi om mensen ook op die manier te kunnen helpen”, sluit Amanda af.

Aanmelden

Wil jij ook één van de vele programma’s volgen die Amanda te bieden heeft? En een gezonde, sterke en gelukkige versie van jezelf worden? Meld je dan gauw aan via de website.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.