Handhaving Alphen aan den Rijn

Een boete van € 115 voor het dumpen van afvalzakken naast de container

Op maandagochtend 13 juli troffen de handhavers van Handhaving Alphen aan den Rijn meerdere vuilniszakken aan in de Diamantstraat die naast de ondergrondse container waren gedeponeerd.

Ter plaatse hebben de handhavers de vuilniszakken onderzocht om de dader te achterhalen. Er wordt spoedeisende bestuursdwang toegepast, zo meldt Handhaving Alphen aan den Rijn. Dit zal de dader € 115 kosten. “Voorkom overlast van ongedierte door het in de afvalcontainer te storten. Zo bespaar je tevens € 115.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 17:27

Gezonde(re) afhaalmaaltijden: zo houd je je lekker makkelijk aan je goede voornemens

Het nieuwe jaar komt vaak met veel goede voornemens. Stoppen met roken, minder drinken, meer sporten en gezonder eten. En tegenwoordig hoort ook minder vlees eten daar vaak bij, maar minder vlees eten is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij WOODSTONE doen ze een stapje extra om dit voor jou makkelijker te maken.

Overige vandaag 15:21

Museumpark Archeon is gesloten, maar de werkzaamheden gaan gewoon door

Vanwege de coronamaatregelen is museumpark Archeon momenteel gesloten, maar dit betekent niet dat er niks gedaan wordt in het museumpark. Archeon is namelijk volop bezig met werkzaamheden, zoals het onderhoud en behoud van hun archeologische voorwerpen en reconstructies.

Coronavirus in Alphen vandaag 14:08

Alphense Dionne is demonstrant, geen relschopper: “Vernielingen aanrichten gaat aan de boodschap voorbij”

Tijdens de avondklokrellen werden relschoppers hard aangepakt door de Mobiele Eenheid (ME). Maar in hun midden waren ook demonstranten die juist een vreedzaam protest willen. Op Facebook roept de Alphense Dionne Severijn mededemonstranten daarom op om tijdens komende demonstraties te gaan zitten, zodat de ME onderscheid kan maken tussen demonstranten en relschoppers.

Advertorial Onderwijs vandaag 13:14

Leer het Scala College kennen met de online Scala Kennisquiz

Deze week heeft het Scala College al vele basisschoolleerlingen online mogen ontvangen. Via webinars en meet & greets hebben zij kennis kunnen maken met de school. Als afsluiting organiseren ze vrijdag 29 januari een leuke Scala Kennisquiz!

Alphense Zendmast vandaag 12:25

Alle lampen van de Alphense zendmast doen het weer

Het hield veel Alphenaren afgelopen periode nogal bezig, de ene lamp van de Alphense zendmast die defect was. Maar goed nieuws: de lamp is weer gemaakt, dus de zendmast schijnt weer als nieuw.